Başbakan Binali Yıldırım bugün Hurşit kayalıklarına dikilen Yunan bayrağının indirildiğini açıkladı. Yunan basını da gelişme gelişmeyi duyurdu. Yunan Savunma Bakanlığı kaynaklarının 'fotoğrafları araştırıyoruz' dediği iddia edildi.
Yunanistan'da haberi önce Sisam adasındaki yerel “samos24.gr” sitesi duyurdu.
Haber kısa sürede pek çok Yunan haber sitesinde de yer aldı. Haberlerde, 'Hurşit adalarının güneydoğusunda bulunan Kerdo kayalığına tekne ile giden 3 Yunanlı'nın kayalığın en yüksek noktasına Yunan bayrağı diktikleri' ifade edildi.
Başbakan Binali Yıldırım’ın açıklamaları üzerine, Skai televizyonunun, Yunan Savunma Bakanlığı kaynaklarına dayandırdığı haberinde, konunun araştırıldığı belirtildi.
Skai televizyonunun haberinde “Kaynaklar, fotoğrafların ne zaman çekildiği belli değil. Fotomontaj mı belli değil. Fotoğrafların çekildiği yer Yunan toprağı mı o da belli değil. Araştırıyoruz” dediler" ifadesi yer aldı.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/yunanistandanilkaciklamageldih87743.html
Sendikadan skandal yanıt: Emir büyük yerden!144 izlenme
Mansur Yavaş'tan iş yeri kapanan esnafa destek!82 izlenme
Gelecek Partisi Konya'ya gidecek olan Erdoğan'a hoş geldin pankartı: Davutoğlu'nun memleketine hoş geldiniz40 izlenme
Teğmenlerin dosyasında ‘Erdoğan’ detayı! Herkes bunu konuşuyor…19 izlenme
Adana Ceyhan'da öğrenciler yağmur altında Atatürk büstünü şemsiyeyle korudu10 izlenme
Türkiye, Avrupa’yı solladı: Türkler soğanı 3 kat daha pahalıya alıyor24 izlenme
Erdoğan’ın tehditlerine Muharrem İnce’den yanıt!845 izlenme
Bakanlıkların 5 yıllık telefon faturası 79 milyon lira!203 izlenme
AKP’li ilçe başkanından Antalya’da kaçak 17 villa ve 19 sera: Ortaya çıkartan müdür sürgün edildi
Özgür Özel: "Türkiye'de Eskişehir'dekiler başta olmak üzere çok kıymetli mineralleri, nadir elementleri Trump'a vermeye çalışıyor. Bunları ben söylemiyorum Trump söylüyor!"
Pençe Kilit operasyonunda 1 asker şehit oldu
Çok çarpıcı detay! 3 ilde İstanbul karantinası, toplam sayı 9 oldu!