Ece Üner'den, Teğmenlerin sorgulanmasına tepki: "Türkiye'nin bağımsızlığına, milletin namus ve şerefine, vatan toprağına uzanacak ellere çekilmiş o kılıçların nesi sorgulanıyor?"

25 izlenme 19 Ocak 2025
Reklamlar

Ece Üner, ihraç talebiyle disipline sevk edilen Teğmenlerle ilgili gündem olan sözler
"Ebru Eroğlu, çakı gibi geldi, çiçek gibi narin, kılıç gibi keskin geldi, rütbemi omuzumdan alabilirsiniz ama göğsümden alamazsınız dedi. Laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığına, milletin namus ve şerefine, vatan toprağına uzanacak ellere çekilmiş o kılıçlar. Daha nesi sorgulanıyor? Bu saydıklarımın nesine karşı olabilirsiniz?"

Aykırı

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İBB'nin önerisine karşı çıkan taksiciler, 'Rabia' işareti eşliğinde 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganları attı! Abdüllatif Şener 'Cami provokasyonunun iktidara yakın kişiler tarafından yapılma ihtimali çok güçlü!' Memur ve emekli isyan etti: 'Ek iş yapıyoruz, tıkanmış noktadayız' Ruslar Akkuyu Limanı'na radar sistemimi kuruyor önergesini AKP ve MHP reddetti!