Türkiye'de uygulanan ekonomi modeli nedeniyle ucuz finansmana erişmekte güçlük yaşayan şirketler peş peşe konkordato ilan etmeye devam ediyor.
İflas sürecinin en yoğun yaşandığı sektör tekstil olurken, dünyanın önde gelen markaları için üretim yapan bir tekstil şirketi daha konkordato ilan etti.

DEVLER İÇİN ÜRETİM YAPIYORDU
Hugo Boss, Zara, Mango, Diesel, Timberland ve Massimo Dutti gibi küresel şirketler için üretim gerçekleştiren ve Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyetlerini yürüten Uğur Balkuv Triko, finansal sorunları gerekçe göstererek konkordato başvurusunda bulundu.

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, şirket hakkında 3 ay süreyle geçici mühlet kararı alırken, bu süreçte şirketin mali tablolarını incelemek üzere üç kişilik konkordato komiser heyeti atadı.
Komiser heyetinde Yeminli Mali Müşavir ve bağımsız denetçi Ömer Özbaniça, işletme ve finans alanında uzman Cenk Ulusal ve icraiflas hukukçusu Çiğdem Yazıcı yer aldı.
TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ÜRETİM TESİSLERİNDEN BİRİNE SAHİP
Tekstil sektörünün tanınan firmaları arasında yer alan şirket, 1986 yılından bu yana kesintisiz olarak gerçekleştirdiği üretim sürecine devam edecek. Şirket hakkında gelecek kararın 20 Ağustos 2025 tarihinde yapılacak duruşmada verilmesi bekleniyor.
Sözcü
Bu ihale senin şerefine Emmoğlu! Bodrum'daki kupon arazi Bakan Varank'ın amcaoğluna gitti!49 izlenme
Siyasallaşan yargının fotoğrafı: Yargıtay üyesi AKP yöneticisini ziyaret etti!58 izlenme
İliç felaketinde 6.65 tonluk ‘altın’ detayı! “AKP’ye soruyorum bu altınlar nerede?”44 izlenme
Kartalkaya duruşması başladı! “Otel sahipleri araçlarını kurtarırken yakınlarımız dumanda boğuluyordu”36 izlenme
AKP gözünü kıdem tazminatına dikti! ‘Ödenek bulmaya çalıştığı için her şeye saldırıyor!’91 izlenme
Teknesi olmayan belediye tekne bakım ihalesine çıktı! Dünyanın parasını harcadı28 izlenme
AKP’den CHP’ye geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin borcu belli oldu48 izlenme
İsmailağa bağlantılı bir dinci vakıf daha kuruldu60 izlenme