Yeni dönemin ilk İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı Ekrem İmamoğlu yönetiminde dün gerçekleşti.
AKP Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ise bir konuşma yaparken, Ekrem İmamoğlu'na yüklenmişti. Göksu'nun konuşmasında 15 Temmuz vurgusu dikkat çekmişti.
AKP'li Göksu, İBB Meclis Konuşmasında, "Bugün İBB Meclisi altında çalışma yapabiliyorsak bunu 15 Temmuz gecesi bu bina önünde ve Türkiye genelinde şehit olan vatandaşlarımıza borçluyuz" ifadelerini kullanmıştı.
ARŞİVİNDEN NE ÇIKTI
Peki...
AKP Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun arşivinden ne çıktı?
AKP'li Göksu'nun, FETÖ lideri Fethullah Gülen'e övgüler düzdüğü ortaya çıktı.
Göksu'nun 2013 yılında; "Fethullah Hoca kimimize göre cemaat kimimize göre hizmet,kimimize göre ne olursa olsun o hepimizin gönül sultanı, Esenler’de konuk ederek hem şehrimizin sokağını hem de şehrimizin meydanını bereketlendirdiğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandığı görüldü.
Tevfik Göksu Gülen için, “Hocaefendi, sadece Anadolu'yu değil, yeryüzünü mayalayan gönül sultanıdır” ifadelerini kullanıyor.
Tevfik Göksu'nun ayrıca, 2013 yılında kişisel Twitter hesabından Gezi Direnişi'ni kötülerken, Gülen'i övdüğü de fark edildi. AKP'li Göksu'nun, "ABD'de Hocaefendinin evinin önünde eylem yapmak isteyen 'Geziciler' arabalarından bile inememişler. Hani derdiniz parktı" yazdığı fark edildi.
İşte dün İBB kürsüsünde 15 Temmuz şehitlerini anan AKP'li Göksu'nun, geçmişte Gülen övgüsü:





https://odatv.com/akplibaskaninarsivibasiniyakacak23041941.html
AKP'li Ali İhsan Yavuz: 'Erdoğan'ın yaptıkları sebebiyle sevap hanemize bir şeyler yazılıyor'45 izlenme
Boğaziçi öğrencilerinden Erdoğan’a cevap!82 izlenme
Prof. Dr. Ziya Mocan: Çapa Tıp Fakültesi’nden hayatını kaybeden 3 profesör var!281 izlenme
Son anket sonuçları açıklandı: "İki parti sıçrama yaptı, iktidar çok hızlı bir düşüş içine girecek"35 izlenme
Benzine zam geldi24 izlenme
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında "gizli tanık" iddianamesi mahkemece kabul edildi22 izlenme
Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi için flaş karar!93 izlenme
MAKÜ’deki taciz ve tecavüz iddiaları sonrası suç duyurusunda bulunuldu!542 izlenme