Doktorların iş bırakma eyleminin ardından Selçuklu ilçesine bağlı Bosna Hersek Mahallesi'ndeki Kayalar Camii'nin imamı Ahmet Gür, cuma namazı sırasında hutbede sağlık çalışanlarını açık açık hedef göstererek, “Sen gittin hastaneden boş döndün, iğne yapılacak, oğlun ölecek elinde. Doktor da dedi ki “Sen git grevdeyiz.” Sen öldürmez misin, sövmez misin, dövmez misin? Buna fırsat vermeyelim ya. Herkes akıllı olsun kardeşim” ifadelerini kullanmıştı.
BAKAN KOCA “HEMEN” DEMİŞTİ AMA…
Doktorları hedef gösteren sözlerinin ardından imam Ahmet Gür hakkında adli ve idari soruşturma başlatılmıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da “soruşturma yürürken hemen açığa alınması gerekir” demişti.
İDARİ İZNİ BİTTİKTEN SONRA AÇIĞA ALINDI
Yaşanan gelişmelerin ardından imam Ahmet Gür'ün açığa alındığı belirtildi. SÖZCÜ'ye konuşan Konya İl Müftüsü Ali Öge, “Arkadaşımızla ilgili işlemler başlatılmıştı ve açığa alındı. Arkadaşımız üç günlük idari izindeydi, kendisine görev yeri değişikliği teklif ettik ama ona gerek kalmadan izni bittikten hemen sonra açığa alınma kararı alındı” ifadelerini kullandı.
KYK borcunu ödeyemeyen 280 bin öğrenciye haciz geldi!87 izlenme
Canan Kaftancıoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı32 izlenme
Deniz Zeyrek'ten Şimşek'e tasarruf sorusu: "Ali Erbaş'a Audi A8'i bırak TOGG al diyebilecek mi?"29 izlenme
AKP'liler de sıkılmış 'Oy vermeyeceğim, Erdoğan da kazanamayacak !'5534 izlenme
Kaçakçıların kâbusu olan polise iftira atıp hayatını kararttılar: İftira atanların emniyet müdürleri ile işbirliği ortaya çıktı!32 izlenme
Sevda Noyan soruşturmasında flaş gelişme!71 izlenme
Cami imamından Filenin Sultanları için skandal ifadeler!45 izlenme
Türkiye ayağa kalktı ! Milyonlar hep bir ağızdan İstiklâl Marşı söyledi !108 izlenme