İYİ Parti’de başlayan istifa furyası yerel seçimlere az bir zaman kala da devam ediyor.
İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Erdinç Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımla ilçe yönetimi ile birlikte istifa ettiklerini duyurdu. Yerel seçimlerde İstanbul ve Zeytinburnu’nda işbirliğini savunan Bayraktar, İYİ Parti Genel İdare Kurulu’ndan çıkan ‘Seçimlere hür ve müstakil girme’ kararı sonrası kalbiyle inatlaştığını belirtti.
Bayraktar, sözlerine şöyle devam etti:
“Kalbim İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’na tam destek verilmesinden yanaydı. Arkadaşlarımla yaptığım istişarelerden sonra 15 Şubat günü ilçe başkanı olarak birçok arkadaşımla beraber ilçe teşkilatındaki görevlerimizden ve partiden istifa ediyoruz. 2019’dan beri İstanbul daha iyi olsun diye gecesini ve gündüzünü İstanbul’a adamış, emekleri ve vizyonuyla İstanbul hatta tüm ülkede teveccüh bulmuş Sayın Ekrem İmamoğlu’na arkadaşlarımla kayıtsız şartsız arkadaşlarımızla özlenen Türkiye idealleri doğrultusunda destekleyeceğimizi ilan ediyoruz. Ekrem İmamoğlu’yla ‘tam yol ileri’ diyoruz.”
Tele1
Ünlü şirket satıldı: Selpak ve Solo da yabancıya gidiyor31 izlenme
Erkan Baş'tan Akşener'e sert yanıt: "Solculara akıl vermeye çalışacağınıza, üç kuruşa kendisini AKP’ye satmayacak vekil bulun"39 izlenme
Vatandaşın sofrasından 39 pide eksildi44 izlenme
İran'ın, İsrail'in Hayfa limanında vurduğu petrol rafinerisinde çıkan yangına ilişkin görüntüler!38 izlenme
Özlem Vural'ı yanına alan Yusuf Tekin İBB kreşlerini hedef aldı!27 izlenme
Uzun yıllar sonra ilk defa: CHP birinci parti63 izlenme
AKP milletvekilleri Erdoğan'ı dinlemedi338 izlenme
Yüzlerce polis Boğaziçi Üniversitesi'ne girdi!92 izlenme