Türkiye'de koronavirüs kaynaklı ölümlerin, resmi sayılardan çok daha fazla olduğu belirtiliyor. Hekimlerin verdiği bilgiye göre bunun iki temel nedeni var: 1- Şüpheli herkese test yapılmıyor. 2 - Yapılsa bile test sonucu gelene kadar hasta hayatını kaybettiği için ölüm raporunda Covid-19 yazmıyor. Böylece gerçek sayılar resmi tabloda görünmüyor.
Her gün yüzlerce hastayla temas eden sağlık çalışanlarının durumu ise kaygı verici aşamayı geçti, alarm veriyor. Uzun süredir "Yaşatmak için yaşamak istiyoruz" sloganıyla acil taleplerini dile getiren sağlık çalışanları, "Bir hafta sonra hastalara bakacak doktor kalmayacak" diye uyarıyor.
İBB, turist kadını darp eden taksicinin ruhsatını iptal etti!
Eskiden A takımındaydı, Erdoğan'a sert sözler: "Kendi militan yargımızı oluşturduk. İslamiyet’e de çok büyük bir zarar veriyor. Öcalan’ın serbest bırakılması kabul edilemez"
MASAK, Thodex'in hesaplarına bloke koydu
Dolar yine yükseldi, şimdi ne olacak?
Okullara imam ataması AYM’ye taşındı