Elektrik faturaları için 1 Şubat itibarıyla yürürlüğe girecek "maliyet esaslı tarife" uygulamasının ardından, söz konusu değişikliğin doğalgaz faturalarını da kapsayacak şekilde genişletilmesine karar verildi.
Doğalgaz kullanımında 'kademeli tarife' çalışmalarına başlayan bakanlık, belirlenen miktarı geçen doğalgaz abonelerinden çok daha yüksek tutarlarda fatura tahsil edecek.
Düzenlemeye 1 Şubat tarihi itibarıyla başlanacağı belirtilirken, bu durum halihazırda 1.050 liranın üzerinde fatura ödeyen kullanıcıların elektrik faturasının 2 bin lirayı aşmasına neden olacak. Kasım ayında Resmi Gazete'de yayımlanan düzenleme ile elektrikte sübvansiyon, hane için 5000 kwh, işletmeler için 15 bin kwh ile sınırlandırılmıştı.
BirGün
Gökçeklerin Beyaz TV'si kurmaca 'Mansur Yavaş' röportajı yapmaya çalışınca gerçek köylüler devreye girip çirkin oyunu bozdu!117 izlenme
Malatya’da güçlendirme yapılan okullar yıkıldı49 izlenme
İzmir Atatürk Lisesi’nde öğrencilere ‘kıtlık’ menüsü!34 izlenme
Eğitim bunlara emanet ! Öğretmen öğrencilerini kıbleye çevirip 'zemzem suyu' içirdi !456 izlenme
Röportajda konuştukları başına geldi! İktidarı eleştiren emekli adam ifadeye çağrıldı!22 izlenme
Cumhurbaşkanı Erdoğan bir süre aynı sektörde çalıştığı ismin tabutunu omuzladı44 izlenme
Marmara'dan sonra korkutan görüntü Karadeniz'den geldi! Deniz salyası Karadeniz'de görüldü41 izlenme
O Koç gibi kadınlar olmasaydı…85 izlenme
AKP'ye yelken açan Hulki Cevizoğlu'nun soruşturma 'analizi' pes artık dedirtti! 'İmamoğlu kendini şikâyet etmiş olabilir'
Resmi Gazete'de yayımlandı: Türkiye’den üç ülkeye daha hibe!
AKP’li belediye borçları için okul alanlarını sattı!
Binali Yıldırım Kandil’in sözünü tekrarladı: Vatandaşlık tanımı değişsin (Anayasadan Türklüğün çıkarılması) ve Ankara'dan kontrol etmek yerine yetki devrinin yapılsın (özerklik) istedi!