Anasayfa1
04 Ocak 2024 ( 48 izlenme )
Reklamlar

Diyarbakır'da tarihi surlara ve bir AVM’ye hilafet bayrağı asıldı


Peygamber Sevdalıları Vakfı üyeleri, Diyarbakır’da surlara ve kentteki bir AVM'ye “hilafet bayrağı” olarak adlandırılan Kelimei Tevhid bayrağı astı.

Diyarbakır'da tarihi surlar ile kentteki bir AVM’ye, Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Kelimei Tevhid bayrağı asıldı.

Peygamber Sevdalıları Vakfı üyeleri tarafından, kentteki bir AVM’nin balkonu ile tarihi Sur ilçesindeki surların üzerine, üzerinde 'Allah'a rağmen sözü dinlenilecek hiç kimse yoktur. Bu evrende yerin ve göğün yaratıcısından başka İlah yoktur' yazılı “hilafet bayrağı” olarak adlandırılan Kelimei Tevhid bayrağı asıldı.

Vakıf, hazırladığı videoyu sosyal medya hesaplarından paylaştı.

NE OLMUŞTU?

İstanbul'da TÜGVA öncülüğünde düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" mitingine katılan İsmail Aydemir, hilafet bayrağı açtığı gerekçesiyle Ege Akersoy adlı genç tarafından atılan yumruk ile burnundan yaralandı.

Üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen Ege Akersoy, sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Esnaftan 7 bin lira fırsatçılığı! 52 bin liralık gözlüğü 64 bin liraya sattılar! İmamoğlu'ndan açılışta Erdoğan'ı kızdıracak kurdele göndermesi! Kurdele kesimi sırasındaki çocuklara 'siz keseceksiniz' dedi! Görüntüler gündem olmuştu! Sucuk yelleyen AKP’li başkan: "Kimse ağzına tek bir lokma almadı" Vergi cezaları devletin gelir kapısı oldu: Cezaya da zam!