Anasayfa1
26 Ekim 2025 ( 12 izlenme )
Reklamlar

Diyarbakır'da korkutan deprem


AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, Diyarbakır'ın Hani ilçesinde saat 14.49'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Korkutan deprem, Bingöl, Tunceli, Batman gibi çevre illeri de salladı.



Diyarbakır'ın Hani ilçesinde saat 14.49'da bir deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Hani ilçesi olan 4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Depremin, 13.15 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Deprem Bingöl, Tunceli, Batman, Muş gibi çevre illerde de hissedildi.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4 olarak duyurdu.


Kaynak: Gerçek Gündem

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İmamoğlu: 1 Nisan’ı iple çekiyoruz Vatandaş: "Bu pahalılık ne olacak?" -İmamoğlu: "Bunları yollamadan düzeltemeyiz" Erbaş’ın özel kalemi milyonları yuttu! Altı ayda 4,5 milyon TL! Bakan Yardımcısı, Meclis'te kur korumalı mevduat hesaplarını anlattı: Dua edin de tutsun!