Home
15 Aralık 2024 ( 13 izlenme )
Reklamlar

Diyanet 'eski' dedi 6 milyon harcandı: Tuvalet ve lavabolar ‘taş gibi’ çıktı!


Mehmet Şimşek’in tasarruf genelgesinden tam üç gün sonra ihale düzenlendi porselen karo döşendi, yeni evye ve bataryalarla ışıklandırmaya para saçıldı.


Şatafatlı gezileri, lüks otomobilleri, fahiş harcamalarıyla gündemden düşmeyen Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “Eskidi, yıprandı, hizmet vermiyor” diyerek 6 milyon liraya yenilediği tuvalet, batarya ve lavaboların sapasağlam olduğu ortaya çıktı.

FOTOĞRAFLARA SÖZCÜ ULAŞTI

Değiştirilen lavabo ve tuvaletlerin fotoğraflarına SÖZCÜ ulaştı. Eski tuvalet, lavabo ve bataryaların sağlam olduğu belirlendi. Başkanlık binasında bodrum dahil 8 ayrı kattaki 21 ayrı tuvalette bakım, onarım ve tadilat yaptırılmış ve Tasarruf Genelgesi’nden 3 gün sonra 20 Mayıs’ta ihale düzenlenmişti.

Diyanet’in 6 milyonluk bu ihalesini iktidara yakın Şeyran İnşaat firması almıştı. Firmanın sahibi Eyüp Tonbul, MemurSen Başkan yardımcısı ve EnerjiBir Sen Başkanı Hacı Bayram Tonbul’un oğlu. Tuvaletlere porselen karo döşenip asma tavan yapılmış, yeni evye ve bataryalar ile kapı kolu, ayna, dolap ve raflar alınmış, ışıklandırma da yenilenmişti.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Herkes görevden alınabilir Egemen Bağış'a dokunulamaz! 5 büyükelçi daha değişti o değişmedi Erdoğan'ın yayınladığı tasarruf genelgesinin üzerinden 1.5 ay geçti, bakanlık 12.4 milyon TL'ye araç kiraladı! Herkesin cevabını beklediği sorular! Atatürk’e ‘şeytan’ diyen yazara plaket veren vakıf iBB’den 5 milyon almış!