Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen ve hakkındaki iddiaların ardından Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından yapılan inceleme sonrasında Dilan Polat ve Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına el konulmuştu.
Dün sabah saatlerinde vergi müfettişlerinin talebi üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Polat çiftine ait 15 şirkette arama yapılması yönünde karar çıkarılmıştı. Dün yapılan aramaların ardından birçok belge ve cihaza el konulmuştu.
Savcılık Dilan Polat ve Engin Polat’ın şirketlerine ait olan 22 milyon 372 bin liraya el konulmasını talep etti. Talebi değerlendiren 8’inci Sulh Ceza Hakimliği 22 milyon 372 bin liranın el konulmasına karar verdi.

Kamuoyunun da yakından takip ettiği adli süreç devam ederken Engin Polat ve Dilan Polat çiftinin milyonluk arabalarındaki plakaların aynı harfler ve aynı rakamlarla alınmış olması dikkatlerden kaçmadı. Konuyu gündeme getiren gazeteci Fatih Altaylı da "Üstelik bu harf gruplarının yaşadığın bölgede veriliyor olması da gerek. Açıkçası çok merak ettim, nasıl olmuş da bu plakaları alabilmişler? Yasal mı? Her isteyene veriliyor mu?" sorusunu sordu.
Çifte ait araçlardan bazılarının plakaları şu şekilde;
22 milyon TL'lik bir Range Rover'un plakası EP 0088.
22 milyonluk bir diğer Range Rover'ın plakası DP 0088.
15 milyonluk bir Mercedes G arazi aracının plakası DP 8800.
17 milyonluk Porsche Panamera otomobilin plakası EP 1998.
45 milyonluk Ferrari 296 otomobilin plakası ise 34 EDP 034.



Adana'da 4,4 büyüklüğünde deprem
Gürsel Tekin üyelik aidatını dün ödemiş!
İBB’de yeni dönem: İETT şoförlerine tıraş zorunluluğu getirildi
Buğra Gökçe Silivri’den “kulak asmayın” diyerek seslendi: “24 saatte 1,8 iftira! Hepsini çürüttük”
İBB’de karşı çıktı, ilçesinde 10 milyonluk borçlanma yetkisi aldı!
Sedat Peker davasında flaş tahliye kararı!
MHP’liler Gümüşhane'de Can Dersim Tunceliler isimli firmaya ait bir otobüsün önünü kesip yakmakla tehdit ettiler!
Diyanet'in suç duyurusunda bulunduğu Volkan Konak'tan açıklama
Ülke vahşi batıdan beter! İstanbul'un orta yeri Şişli'de Libyalılara susturuculu silahlarla infaz girişiminde bulundular
RTE bu sözler için 'Sanatçı müsveddesi, yargıda bedelini ödeyecek' dedi ve Metin Akpınar'a soruşturma açıldı !