Necmettin Erbakan başbakanlığındaki REFAHYOL hükümetinde Denizcilikten Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yapan Gürcan Dağdaş, Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek’in mal varlığını gösterdiğini iddia ettiği belgeleri sosyal medya hesabından paylaştı.
"İsimsiz birinin posta kutuma bıraktığı bu belgelerdeki mal varlığına bakınca gülümsedim. Buz dağının görünen kısmı dedim" ifadelerini kullanan Dağdaş, "Yakında sürprizlere hazır ol" diyerek paylaşımında Gökçek'i etiketledi.
Dağdaş, daha sonraki paylaşımında “İ Melih Gökçek, Akçakoca/Melen Ağzı Güzel Yer, Tam İsabet... Bayram Keyfini Orada Yaşarsın Herhalde... Nazmi Beye De Selamlar! Maşallah Çin Seddini Çekmişsin” ifadelerini kullandı.
Eski Bakan Gökçek’in söz konusu arazideki evinde daha öce de Binali Yıldırım’ı konuk ettiğini belirtirken bir de fotoğraf paylaştı.




Yeniçağ
Gerçek işsiz sayısı dudak uçuklattı!94 izlenme
Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi görevden alındı!482 izlenme
‘AKP’nin fetvacısı’ Hayrettin Karaman bu kez de Google fetvasıyla gündemde61 izlenme
İBB'nin kreş ve yeşil alan planına da Saray İttifakı'ndan ret!39 izlenme
Bahçeli'nin açıklamasından 15 saat sonra tutuklanmıştı: Resul Emrah Şahan'dan ilk açıklama!16 izlenme
Hatay için tehlikenin farkında mısınız?34 izlenme
Tutuklu gazeteci Barış Pehlivan hakkında yeni gelişme81 izlenme
Enflasyon girdabı vatandaşın sofrasını yuttu! Vatandaş ete hasret12 izlenme