ENERGOPRO’nun Avrupa’da toplam 36 adet hidroelektrik santralı bulunuyor. ENERGOPRO; Orta ve Doğu Avrupa, Karadeniz ve Kafkasya’da hidroelektrik santral inşaatı, işletmesi, elektrik üretim ve satışı, dağıtım ve ticareti ve türbin ve jeneratör üretimi yapıyor.
ENERGOPRO, Ankara’daki türbin fabrikasını 1 Şubat itibarıyla kapattı. Şirket, mühendis ve işçilerden oluşan personeline gerekli bildirimde bulundu.
ENERGOPRO Türkiye’deki türbin fabrikasını neden kapattı? Kaynaklar, söz konusu işletmenin Türkiye’de açılan bazı ihalelere girdiğini belirterek, “Devletin işlettiği santrallar için açılan ihalelere girdi. Bu ihaleler ne yazık ki gereken şekilde ilerlemedi ve sonuçlandırılmadı. Şirket de faaliyetlerine son verdi” diye konuştu.
Ukrayna istihbaratından çarpıcı iddia! "Kadirov'un askerleri Ukrayna'dan kaçtı"44 izlenme
Orkestrası olmayan AKP'li belediye orkestra müdürlüğü kurdu30 izlenme
Erdoğan'a montaj video şoku! Kılıçdaroğlu'nun montajlı videosuna erişim engeli getirildi36 izlenme
Saatte 245 kişi icralık oluyor10 izlenme
Virüs taşıyanlar otobüsle eve yollandı!80 izlenme
Geçinemiyoruz eylemi yapan öğrencilere tekme, tokat gözaltı!32 izlenme
Öztrak'tan Erdoğan’a Kanal İstanbul yanıtı: Yedi sülalesinden söke söke alırız40 izlenme
Kadıköy'de yürekleri ağza getiren metrobüs kazası kamerada24 izlenme