ENERGOPRO’nun Avrupa’da toplam 36 adet hidroelektrik santralı bulunuyor. ENERGOPRO; Orta ve Doğu Avrupa, Karadeniz ve Kafkasya’da hidroelektrik santral inşaatı, işletmesi, elektrik üretim ve satışı, dağıtım ve ticareti ve türbin ve jeneratör üretimi yapıyor.
ENERGOPRO, Ankara’daki türbin fabrikasını 1 Şubat itibarıyla kapattı. Şirket, mühendis ve işçilerden oluşan personeline gerekli bildirimde bulundu.
ENERGOPRO Türkiye’deki türbin fabrikasını neden kapattı? Kaynaklar, söz konusu işletmenin Türkiye’de açılan bazı ihalelere girdiğini belirterek, “Devletin işlettiği santrallar için açılan ihalelere girdi. Bu ihaleler ne yazık ki gereken şekilde ilerlemedi ve sonuçlandırılmadı. Şirket de faaliyetlerine son verdi” diye konuştu.
Azerbaycan seçime gidiyor: İlham Aliyev "Muzaffer halkın muzaffer lideri" sloganıyla beşinci dönemine hazırlanıyor.37 izlenme
Murat Kurum Erdoğan'la ters düştü, Yeniden Refah seçmeninden umutlu: "Oyları bölmeyecekler"36 izlenme
Bakan Koca corona verilerini açıkladı: Hasta sayısı 425.628'e, can kaybı 11.820’ye yükseldi!112 izlenme
Esila Ayık tahliye edildi!31 izlenme
Merdan Yanardağ 'Rejim taşınabilir olmaktan çıktı, toplumun boğazını sıkıyorlar!'72 izlenme
Mansur Yavaş seçim mitinglerine başlayacağı yeri ve tarihi açıkladı65 izlenme
Gaziosmanpaşa halkı ve CHP İl Başkanı Özgür Çelik, gözaltındaki belediye başkanı için yürüdü62 izlenme
Ekonomik krizin pençesindeki ablanın sözleri yürekleri dağladı 'Çocuğum okula aç gidiyor'49 izlenme