Depremzedeler zor şartlarda yaşam savaşı verirken, Edirne'de atıl halde bulunan kamu lojmanı tavuk çiftliği oldu

55 izlenme 06 Ağustos 2023
Reklamlar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Bakırköy CHP Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Twitter hesabından kamu lojmanının son halini gösterdi ve depremzedeler üzerinden çarpıcı bir yorumda bulundu.

Ataman, Edirne'de bulunan kamu lojmanının atıl hale getirildiği ve beslenmesi yasak olmasına rağmen tavuk beslendiğini gösteren bir videoyu sosyal medyadan paylaştı.

Ataman, "Bu zihniyeti anlamak değil, yıkmak, yerle bir etmek gerek" dedi.

VİDEODA KAMU LOJMANLARININ HARABEYE DÖNÜŞTÜĞÜ GÖRÜLÜYOR

Ataman’ın paylaştığı videoyu çeken kişi, Karayolları Genel Müdürlüğü Havsa Otoyol Bakım İşletme Şefliği Lojmanları’nın son halini göstererek anlattı.

lojman-1.jpg

Lojmanların atıl hale geldiği ve yasak olmasına rağmen harabeye dönmüş bazı dairelerde tavuk beslendiği görüldü.

lojman-2.jpg

“ÇADIRDA 50 DERECE SICAK ALTINDA DEPREMZEDE YANAR"

Ataman videoya, “Edirne'de bulunan kamu lojmanı tavuk çiftliği oldu! Çadırda 50 derece sıcak altında depremzede yanar, kavrulur.

Susuzlukla, elektriksizlikle, imkansızlıklarla mücadele eder. Edirne Karayolları Genel Müdürlüğü Havsa Otoyol Bakım İşletme Şefliği Lojmanları kira veremeyen memurlara, işçilere kapalı tutulur, ticaret amaçlı tavuk çiftliğine çevrilir.

Bu zihniyeti anlamak değil, yıkmak, yerle bir etmek gerek” notunu düştü.

nadir-ic.jpg

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kamu zararı hesaplanamadığı için iddianamesi yazılamayan Yunus Emre’deki vurgun en az 16 milyon dolar Hortumcular da affedilecek mi? Yüzde 400 arttı, AKP döneminde 15 bin Kuran kursu açıldı! Sadece kadınların istihdam edildiği iki yeni fabrika açıldı!