Kahramanmaraş depremi sonrası 10 ilimizdeki binalar yıkılmış onca insan hayatını kaybetmişti.
Deprem bölgelerine binlerce çadır, gıda yardımları giderken, bazı depremzede vatandaşlarımız kalacak çadır bulamamış arabalarında veya ağır hasarlı binalarda kalarak canlarını tehlikeye atmıştı.
Depremden etkilenen 10 ilimizden biri olan Hatay’da çekilen görüntülerde, Hatay’a kaçak yollarla giren sığınmacılar, depremzedelerin kaldığı çadırları işgal ederek oralarda yaşamaya başladı.
Çevredeki depremzedeleri rahatsız eden sığınmacılar, izinsiz bir şekilde çadırlara yerleşip burada yaşamlarını sürdürüyor.
UTANMADAN VİDEO ÇEKİP PAYLAŞIM YAPIYORLAR
Depremzedelerin kaldıkları çadırlara yerleşen kaçak sığınmacılar, sosyal medya hesaplarından çadırdaki görüntülerini paylaşarak diğer sığınmacıları da Hatay’a davet ettiler.
AKP’nin yürüttüğü düzensiz göçmen politikasının eseri olan kaçak sığınmacılar, Hatay’da örgütlenerek hırsızlık, gasp ve taciz olaylarına karışıyor.
Video sosyal medyada gündem oldu.
Yeniçağ
Emekliye ödemede tarihi ayrımcılık: Milyonlar isyanda
İYİ Parti’de istifa dalgası! Belediye meclisinde İYİ Partili üye kalmadı
Hatay Belediye Başkanı acı tabloyu açıkladı: "Daha yüzde 3’üne ulaştık"
'Yenidoğan' davasında 2 numaralı ismin intiharı şüpheli mi?
Fatih Altaylı 56 gün sonra YouTube'a döndü! Duruşma sonrası ilk sözleri gündeme bomba gibi düştü!
Zafer Bozdemir idaresindeki servis otomobili, İnönü-Bozüyük karayolunun 7. kilometresinde tarlaya devrildi
Türkiye’de üretiliyor: Bizde 1 milyon Bosna’da 460 bin!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında FETÖ iddiası! "Savcıyı aradı, kes artık haddini bildiririm dedi"
İşte Sedat Peker'in Cihan Ekşioğlu iddiaları
Üsküdar’da sayım bitti, AKP'ye kötü sürpriz! CHP'ye eksik, AKP'ye fazla oy yazılmış!