Depremzede vatandaştan Bakan Murat Kurum’a: "İşçilik sıfır"

16 izlenme 26 Ocak 2025
Reklamlar

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Osmaniye'de Akyar TOKİ Afet Konutlarını ziyaret ettiği sırada bir vatandaş konutlarla ilgili yaşadıkları sıkıntıları anlattı. Vatandaş, "Yapılan hizmetler falan çok iyi ama işçilik sıfır, 26 gündür su kesiliyor" dedi.


Osmaniye'de Akyar TOKİ Afet Konutları ziyaretinde bir vatandaş, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a, ''Yapılan hizmetler falan çok iyi ama işçilik sıfır. Ben şu telefonumdaki şeyleri size göstersem 26 Aralık'tan bu yana hiçbir işlem yapılmıyor. 26 gündür su kesiliyor" diyerek tepki gösterdi.

0a0f75ac-249f-4fad-9916-60249022ff0b-w.png

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Osmaniye’de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Osmaniye merkeze bağlı Akyar TOKİ Afet konutlarını ziyaret eden Kurum'a, bir vatandaş yaşadıkları sıkıntıları anlattı. Vatandaş, şunları söyledi:

"Allah devletimize zeval vermesin. Yapılan hizmetler falan çok iyi ama işçilik sıfır. Ben şu telefonumdaki şeyleri size göstersem 26 Aralık'tan bu yana hiçbir işlem yapılmıyor. 26 gündür su kesiliyor. Yılbaşında herkes eğlencesini yaptı. Biz namazımızı kılamadık, su yok. Üç gün boyunca su kesildi. Birileri oradan vanayı kapatmış, üç gün tahliyeye akmış."

Depremzede vatandaşı dikkatle dinleyen Bakan Murat Kurum, gerekenin yapılacağını söyledi.

halktv.com.tr

Kaynak:ANKA

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Acil kamulaştırılma kapsamına alınan köyde üç gün içinde ikinci kez yangın çıktı (!) Ankara YHT 33 milyon dolar yuttu! Maske satışında tavan fiyat belirlendi! İstanbul'da gerici saldırı ! Sevgilisine sarılan kadını darp ettiler !