Kahramanmaraş depremlerinde evinin ağır hasarlı olduğunu ve yıkıldığını belirten Maraş’lı vatandaş, “Depremin ilk günlerinde Maraş’ın %100’ü hükümeti eleştiriyordu. Hükümet yok, ordu yok asker yok diyorlardı. Daha üç gün öncesine kadar Maraş’ta içme suyu sorunu çözülmedi. Parası olan suyu alıyor, olmayan almıyor. Biz Maraş’ta yaşayan insanlara niye AKP’ye oy verdiniz demiyoruz. Ama bu kadar eleştirilere rağmen, başınıza büyük bir felaket gelmesine rağmen niye oy verdiniz?” sözleriyle AKP’ye oy veren depremzedeleri eleştirdi.
Depremzede vatandaş, seçmenleri eleştirdikten sonra eleştiri oklarını iktidara çevirdi ve daha sert ifadeler kullandı.
Sokak röportajında konuşan adam, “Maraş sokakları daha ceset kokuyor. Enkaz altında daha cesetler var. Utanmadan kalktınız, daha kazanmadan kutlama yaptınız. Konvoy yaptınız. Utanmadınız mı o ölülerinizden. Ölülerinizi kıbleye doğru değil ters gömdüler. Nasıl Müslümansınız siz? Siz Müslümansanız ben Müslüman değilim” diyerek çarpıcı yorumlarda bulundu.
Yeniçağ
Çerçioglu’nu yazan yanıyor: "Konser boş kaldı" haberini yapan gazeteci tutuklandı!
Vatandaşın borcu 2.2 trilyonu aştı
Bakan Koca açıkladı: 12.203 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.220.855’e, can kaybı da 21.093’e yükseldi!
TÜBİTAK'taki projeler tartışma yarattı
Peşkeş çektiklerini halktan gizlediler
O binayı metro inşaatı mı yıktı? İşte ipuçları ve sorular
Türkiye Yüzyılı'nda memleketten insan manzaraları: Çocuğunun protez bacakları için kredi çeken aile icralık oldu, iş insanı ailenin tüm borcunu ödedi
Fakirliği öve öve bitiremeyen Cübbeli’nin kol düğmeleri İngiliz Kraliyet armalı çıktı
1.2 milyon emekli 2 bin 500 TL ile ne yiyor?
Vergi rekortmeni iş insanı ‘fakir kağıdı’ aldı!