Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından en çok etkilenen iller arasında bulunan Malatya’da binlerce bina yıkılırken, 10 binlerce bina da ağır hasar aldı.
Malatya’da ağır hasar alan Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı Mahallesi'nde bulunan 10 katlı bir binanın kolon ve kiriş aralarında tahta parçaları bırakıldığı görüldü.
Binada oturan vatandaş, binanın kolon ve kiriş aralarına bırakılan tahta ve kadran parçalarını bırakanlar hakkında yasal işlem yapılması istedi.
Kaynak: İHA
Gerçek Gündem
Cumhurbaşkanına Hakaretten Ev Hapsine Alınarak, Elektronik Kelepçe Takıldı
Tunç Soyer'den Bahçeli ve AKP'ye cevap: "Biz işgalcilerin gemileriyle kaçan saray erkanının değil bağımsızlığımız için göğsünü siper eden Atatürk'ün izinden yürümeye devam edeceğiz"
Şanlıurfa’da bir grup zikir çekerken, iki kişi kendini kaybederek yere yığılıp titremeye başladı
Erdoğan'ı Saray'da buram buram terletecek anket! 2 partinin oyları farkı yarattı
Habertürk spikeri Sena Alkan, Narin hakkında konuşurken göz yaşlarına boğuldu: "Özür dilerim ama..."
Hava kirliliği sigaraya benzer şekilde kanser riskini artırıyor
Dev dalgalar kıyıları dövdü, taş üstünde taş kalmadı
Faiz, altın ve doları solladı
AKP'li Yusuf Yılmaz, Çorum'daki "torpil" iddialarına böyle yanıt verdi: "Böyle küçük ayrıntılara takılmayın. Çorum resmin büyüğüne baksın. İşe alındığı söylenen çocuklar da muhtaç"