Gaziantep’in Nurdağı ilçesindeki tanzim satış mağazasına az miktarda toz şeker geldiğini ve piyasa fiyatının neredeyse yarısına satılacağını duyan dar gelirli vatandaşlar Pazar ve tatil günü olmasına rağmen sabahın erken saatinde, daha mağaza açılmadan sıraya girdi.

Her birisinde 5 kiloluk 120 torba toz şeker olmak üzere, 240 paket 5 kiloluk şekerin indirildiği iki palet şeker, 1 saat gibi kısa bir sürede tükendi. Mağaza görevlileri, vatandaşlara en fazla birer paket almaları uyarısında bulunup daha fazla miktarda satış yapmadı.
Şahinbey Belediyesi Meclisi'nin CHP'li Üyesi Hasan Şencan, sosyal medya hesabından ucuz şeker kuyruğunu, “Gaziantep'te Pazar günü insanlar ailesi ile mutlu bir Pazar kahvaltısı yapması gerekirken, ucuz şeker kuyruğundalar. Eserinize bakın” yorumuyla paylaştı.
Meclis Üyesi Uğur Kalkan da, ucuz şeker kuyruğuna sosyal medya hesabından, “Nurdağı'nda Pazar günü sabahın erken saatinde 5 kilo ucuz şeker alabilme kuyruğu. Neyi kınadıysanız aynısını, hatta daha fazlasını bu ülkeye yaşattınız” yorumu yaptı.
Başkanlık sistemi yaramadı: Oransal zam, maaş uçurumunu büyütecek23 izlenme
Ankara'da 6 katlı bir binada doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti22 izlenme
Öğretmenden öğrencilere 'Namaz Çizelgesi' dayatması: Aileler tepkili18 izlenme
Suriyeli şahıs reddedilince 12 yaşındaki çocuğu öldürdü annesini yaraladı38 izlenme
İran'da öfke büyüyor: Kadınlar sokakta başörtülerini yakmaya başladı!41 izlenme
Denizli’de icra tebligatları yığın oldu! Her 5 vatandaştan 1’i icralık31 izlenme
Danıştay, İnce'yi eleştiren üyesi için karar verdi!1543 izlenme
Silivri açıklarında fay hattının üstüne gaz depolama tesisi kurulmuş15 izlenme
Ünlü Ekonomist Atilla Yeşilada bu sözlerle ömür biçti: "Yeni ekonomik model en geç Şubat'ta defnedilir!"
Fatih Altaylı'dan Ali Erbaş'a mermi gibi sözler! "Diyanet İşleri Başkanı duayı eline mi yazar? 90 yaşındaki anneannem ezbere bilirdi"
Bakan Koca açıkladı: 92.406 yeni vaka tespit edilirken, 258 kişi yaşamını yitirdi, 103.988 kişi sağlığına kavuştu!
Devlet Bahçeli'den skandal açıklamalar! "O adama yumruk attıracak kadar ne yaptın sen Kemal Kılıçdaroğlu. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir tatile çıkması lazım"