Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2014’te Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyeliğine atanan, ardından Danıştay üyesi olan Aysel Demirel, İnce’nin başörtü ile ilgili yaptığı açıklamaları eleştirdi.
Demirel, sosyal medya hesabından, İnce için, “Evet çok şükür başörtüsü mesele olmaktan çıkmıştır bugün gizlemeye çalıştığınız gerçek niyet ve çabalarınıza rağmen. Muharrem İnce zihniyetindekilerin yaşattıklarını unutmadık unutmayacağız” ifadelerini kullandı.
İşte o paylaşım:
MESAJI SİLDİ
Danıştay üyesi Demirel’in, kamuoyunda büyük tepkiye neden olan İnce’yi hedef alarak attığı tweeti sildiği görüldü.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/danistayuyesindenskandaltweet2459924/
Nusaybin sınırında provokasyon: Türk bayrağını indirdiler!13 izlenme
Erdoğan'dan Özgür Özel'e 250 bin TL'lik tazminat davası58 izlenme
Benzinin yarısını Maliye yakıyor26 izlenme
Atatürk yok cihat övülüyor!77 izlenme
Müebbete çarptırılan komutan istinafta tahliye edildi110 izlenme
CHP’den “icraları durdurun" çağrısı!78 izlenme
Gazze’de 7 Ekim’den bu yana 31 cami yıkıldı37 izlenme
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, eşiyle ortak olduğu şirketinden kendi Bakanlığına 9 Milyon TL'lik dezenfektan satmış!76 izlenme
'Canım öğretmenim'in yoksullukla imtihanı
8 Mart'ta kadın başkan istifa ettirildi!
Simit alamayan emeklinin içler acısı hali! "Bisküvi aldım, yapacak bir şey yok. Çay da içilmiyor, en düşük 20 lira. Emekliyim, çalışıyorum. Memleketi bu hale getirenler utansın"
Orman Genel Müdürlüğü Moldova ve Azerbaycan Delegasyonlarını memnuniyetle karşıladı