Anasayfa1
10 Haziran 2018 ( 581 izlenme )
Reklamlar

Danıştay üyesinden skandal tweet!

Danıştay Üyesi Aysel Demirel sosyal medya hesabından, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi hedef aldı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2014’te Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyeliğine atanan, ardından Danıştay üyesi olan Aysel Demirel, İnce’nin başörtü ile ilgili yaptığı açıklamaları eleştirdi.

Demirel, sosyal medya hesabından, İnce için, “Evet çok şükür başörtüsü mesele olmaktan çıkmıştır bugün gizlemeye çalıştığınız gerçek niyet ve çabalarınıza rağmen. Muharrem İnce zihniyetindekilerin yaşattıklarını unutmadık unutmayacağız” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

111

MESAJI SİLDİ

Danıştay üyesi Demirel’in, kamuoyunda büyük tepkiye neden olan İnce’yi hedef alarak attığı tweeti sildiği görüldü.

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/danistayuyesindenskandaltweet2459924/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Valilik doğruladı: Diyanet'e bağlı Kur’an kursunda 7 erkek çocuğa cinsel istismar! ‘Annem ölsün’ mesajları olay yaratmıştı: Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter’den dikkat çeken hamle Dilan Polat davasında flaş gelişme: İki isim tahliye edildi Rusya-Ukrayna savaşı: Mariupol’de ikinci toplu mezar uydudan tespit edildi!