Üsküdar Meydanı’nda açılan “Recep Tayyip Erdoğan Özel Sergisi”nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın döneminde, hayata geçirilen projeler dijital deneyim alanında gösteriliyor.

Fotoğraflar: AA
Sergideki dijital ekranlarda, “Huzurun yüzyılı”, “Ulaştırmanın yüzyılı”, “Eğitimin yüzyılı”, “Üretimin yüzyılı”, “Gücün yüzyılı”, “Savunmanın yüzyılı”, “Bilimin yüzyılı”, “Enerjinin yüzyılı”, “Şefkatin yüzyılı” ve “Sağlığın yüzyılı” ile “Togg kilometre taşları” ve “Maziden Atiye” konulu gösterimler de yer alıyor.

Beyoğlu Taksim’de, Atatürk Kültür Merkezi’nin önüne kurulan “Maziden Atiye Türkiye Yüzyılı” gösterim alanında ise su perdesi, su şovu ve üç boyutlu içeriklerin yayınlandığı ekranlarla geçmişten bugüne “Türkiye Yüzyılı” vizyonu interaktif ve teknolojik bir deneyimle vatandaşlara anlatılıyor.

Taksim Gezi Parkı’nın önüne kurulan dev ekranda da “Türkiye Yüzyılı” resmi logosundan esinlenilerek hazırlanan “Türkiye Yüzyılı Enstalasyonu” ile 100. yıl içerikleri vatandaşların ilgisine sunuluyor.

Bakırköy Özgürlük Meydanı’na kurulan dev ekranda ise Cumhuriyet’in yüzüncü yılına özel görsel içerikler ziyaretçilere aktarılıyor.

Türkiye’nin yüz yılını anlatan gösterimlerin yapıldığı etkinlik alanı gün boyu ziyaret edilebiliyor.

“Recep Tayyip Erdoğan Özel Sergisi”, “Maziden Atiye Türkiye Yüzyılı'” gösterim alanı ve “Türkiye Yüzyılı Enstalasyonu” 8 Kasım, “Türkiye Yüzyılı Monolithi” ve “Boğaz’da 100. Yıl Gezici Yüzer İskelesi” ise 1 Kasım’a kadar 10.0000.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Taksiciden mazot zammına hem tepki hem uyarı! "Bu gidişle kaos çıkar, yağmalama başlar"56 izlenme
Butlandan Selo’ya ret Apo’ya evet18 izlenme
Tarım Kredi Kooperatifleri genel müdürüne kişiye özel yönetmelikle ballı maaş!119 izlenme
İçişleri Bakanlığı’ndan sandık sonuçlarının toplanması için kolluk kuvvetlerine yasa dışı görev50 izlenme
Almanlar açıkladı! Erdoğan’ın Berlin ziyaretinin maliyeti en az 160 bin euro!75 izlenme
Altında büyük oyun: Dışı altın içi taş!231 izlenme
Gökçek depremi: Almanya'da parsel parsel mülk almış14 izlenme
Salgına rağmen çalıştırılan işçi hayatını kaybetti!123 izlenme
Sedat Peker'in ifşalarının ardından çarpıcı rapor!
AKP'li isimden Erdoğan'a 'turp' uyarısı: 'İmamoğlu'yla ilgili bir hazırlık varsa...'
Dün Lozan'a hezimet diyenler, Bugün Lozan'a sığınıyor !
Saldırıya uğrayan Buğra Kavuncu'nun koruması neden kaldırıldı? İşte Soylu'nun verdiği yanıt