“Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde Değişiklik Yapılmasına Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi”, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.
Buna göre, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı ve Bakanlığa atananların varsa emeklilik veya yaşlılık aylıkları kesilmeyecek.
Ayrıca bu görevlere atanmadan önce veya atandıktan sonra emeklilik ya da yaşlılık aylığına hak kazananlara talep etmeleri halinde mevcut görevleriyle ilişikleri kesilmeden emeklilik veya yaşlılık aylığı bağlanacak.
Söz konusu kararname ile görevlerine atanmadan önce veya atandıktan sonra emeklilik ya da yaşlılık aylığına hak kazanan Bakan yardımcıları da talep etmeleri halinde mevcut görevleriyle ilişikleri kesilmeden emeklilik veya yaşlılık aylığı alacak.
AA
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/cumhurbaskaniyardimcilarininvebakanlarinemeklimaasikesilmeyecek2893945/?fbclid=IwAR1W9gjayfmwUogJiZ1MBoBkzJ1XU04dYGdD1CyhTOCLrRKUCnV1SdUjsE
Atatürk’ün izinde yanan ateşin kahramanlık destanı… Büyük Taaruz’un 102. yılı23 izlenme
İmamoğlu'ndan deklarasyon: Süreci sabote edenleri açıkladı!8 izlenme
Sığınmacıların yardımları ‘yok oldu!’86 izlenme
'Kılıçlı Yemin Krizi'nde son perde: Teğmenler için Yüksek Disiplin Kurulu süreci başladı12 izlenme
‘Fuhuş evleri’ sözlerine gelen yanıtı beğenmeyen Sofuoğlu, mahkemeden eli boş döndü32 izlenme
Ara zam artık acil! Yoksulluk 85 bini aştı, açlık asgariyi yedi bitirdi11 izlenme
Sedat Peker 'Bu konuyu da araştırın kardeşlerim, buradan çok suç çıkar' demişti, tehdit ettiği gazeteci Cihan Çakır konuştu! İçişleri Bakanlığı da işin içindeymiş!94 izlenme
Bakanlık, İstanbul’daki 3 ilçede İBB’yi devre dışı bıraktı!601 izlenme