İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının yankıları sürerken, SerAr dikkat çeken bir ankete imza attı.

SerAr’ın Cumhurbaşkanlığı seçimi anketinde vatandaşlardan Ekrem İmamoğlu ile mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında bir seçim yapmaları istendi.

2427 Mart 2025 tarihleri arasında iki bin kişinin katılımıyla yapılan ankette, Ekrem İmamoğlu diyenlerin oranı yüzde 47,2 oldu.
Erdoğan diyenlerin oranı ise 40,3 oldu.
Gerçek Gündem
Aktrollere kötü haber: Savcılık kararını verdi43 izlenme
İzinsiz asılan 'Love Erdoğan' afişleri kaldırıldı!119 izlenme
Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi inşaatı durdu! Müteahhit ortada yok!136 izlenme
Memura %23.7 emekliye %11.3 zam30 izlenme
Muharrem İnce Aksaray'da halka seslendi “Erdoğan, sen dik dur ben buradayım”337 izlenme
YSK kararı öncesi, AKP'den tartışma yaratacak hamle!237 izlenme
Canlı yayındaki sözler yeniden gündem oldu: 'Ahlaksızlar! Sizin gibi hırsızlara hayat tabii ki pahalı değil'63 izlenme
Fuhuş adasında ismi geçen Turabi Fırat Banu'nun kim olduğu açıkladı63 izlenme
Yakın adamlarına operasyon yapılmıştı: Süleyman Soylu’nun avukatına Erdoğan’dan ballı görev
Bahçeli’nin eski danışmanı Mümtaz'er Türköne: "Erdoğan süreci tırpanlayacak, Bahçeli erken seçime götürecek"
İstifa kararı sonrası Korkmaz Karaca bir kez daha gündemde: Sedat Peker hangi iddiaları öne sürmüştü?
İBB Başkan Vekili belli oldu