Halk TV'de ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran, Türkiye'nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar’ın hazırlayıp sunduğu ‘Halk Arenası’ bu hafta yine gündemi belirliyor. Antalya Muratpaşa Kent Meydanı’ndan sevenleriyle buluşan Halk Arenası’na katılan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce öğretmenlerle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.
“SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK KALKACAK”
Öğretmenlerle ilgili yapacaklarını sıralayan İnce, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk başöğretmenimizdir. Ben öğretmen Cumhurbaşkanı olarak öğretmenlere söz veriyorum. 1 Sözleşmeli öğretmenlik kaldırılacak 2Mulakatla öğretmen alımına son verilecek. 3Öğretmenlere performans değerlendirmesi yapıyorlar, bunu kaldıracağız” dedi.
Öğretmenlere bir de çağrıda bulunan İnce, “Öğretmenlerden de bir şey istiyorum. 24 Haziran’da benim meslektaşlarım, seçimde şu hükümete bir performans değerlendirmesi yapın” ifadelerini kullandı.
“BİR İNSANI ANASI, BABASI VE ÖĞRETMENİ KISKANMAZ”
Öğretmenlere verdiği müjdenin ardından işsizlik sorununa da değinen İnce, “Geçenlerde 8 10 bin alması gereken bir öğrenci geldi yanıma. Şimdi asgari ücretle çalışabileceği bir işe razı olduğunu söyledi. Bu sabah 05.30’da kalktım. Kapıdaki koruma polisimle birlikte kahvaltı yaptık. Polis, fizik mezunu olduğunu söyledi. Bir gün garson bir çocuk, “Fotoğraf çektirebilir miyiz” dedi, sosyal bilgiler öğretmeniymiş, iş bulamadığı için bunu yapıyor. Bir insanı anası, babası, öğretmeni kıskanmaz. İşsiz gördüğünde onların içi sızlar. Benm ülkemin çocukları Norveçlilerden daha mı az zeki? Bunlara iş bulacağız. Bunu başarabiliriz. Bu milleti yoktan var eden bir yapı var. Geçmişimizde bu var” şeklinde konuştu.
“ERDOĞAN’IN DA TELEFONU DİNLENMEYECEK”
“Milletvekili ve cumhurbaşkanı adayı olarak telefonumun dinlenildiğini biliyorum” diyen İnce, sözlerine şöyle devam etti;
“Önceden FETÖ ile dinliyorlardı artık dinliyor. Muharrem İnce cumhurbaşkanı olduğunda Erdoğan’ın da telefonu dinlenmeyecek.Siyasetçi millete haksızlık yapıyor, millet de siyasetçiye haksızlık yapıyor. Yüzde yüzü hırsız değil ki?”
Fotoğraflar için Halk Arenası Yayın Danışmanı Atilla KÖPRÜLÜOĞLU’na teşekkür ediyoruz.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/cumhurbaskaniadayimuharremincesozlesmeliogretmenlikkalkacak2402293/
Vatandaşlardan grip aşısı tepkisi! Kronik hastalığı olanlara büyük şok!95 izlenme
Enflasyonu savaş vurdu21 izlenme
Büyük Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 87’nci yılı26 izlenme
Putin, Batı’ya gözdağı verdi: Nükleer füzeler meydanlara indi!42 izlenme
Ortaköy faciasında yeni gelişme: Otelden iki kişi daha hastanede!22 izlenme
CHP'den binlerce sağlık çalışanını ilgilendiren kanun teklifi147 izlenme
Kalp Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Başer’den çarpıcı iddia! "Açıklanan vaka sayılarını 10’la çarpın!"88 izlenme
'Süleymancılar' iddiası ortalığı karıştırdı! Diyanet'ten eski AKP'li vekile suç duyurusu29 izlenme
TL değer kaybında sınır tanımıyor
Özgür Özel ve İmamoğlu, Beşiktaş'tan meydan okudu
'Pensilvanya’ya hiç gitmedim' diyen Özhaseki'nin, Gülen'in Pensilvanya'daki evinde çalışan Mahmut Yeter'e yazdığı mektup ortaya çıktı !
CHP'nin miting tanıtımına TMSF'den engel: "Yüz binlerle buluşmamızı engelleyemeyeceksiniz!"