Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kendisine yönelik sözlerine, "Görünen Nükteli Ahmet Hoca ve destekledikleri zor durumda. Nükteli ve benzerlerine haksız ihale, iş vermenin sevap kabul edildiği zeminde akıl, ahlak, adalet zemininde kalmanın günah sayılması çok anlaşılır. Nükteli Jetski’ye ters binip kaçmak yok ama Mavi mavi masmavi" yanıtını veren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında hakaret iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
T24'ün haberine göre suç duyurusu dilekçesinde Kaftancıoğlu’nun, Ünlü’ye hakaret ettiği öne sürülerek, hakkında dava açılması istendi.
KAFTANCIOĞLU'NU HEDEF ALMIŞTI
Cübbeli Ahmet, İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimleri öncesinde mevcut başkan Şekip Avdagiç'e destek çağrısında bulunmuş, Avdagiç'e karşı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve ekibinin bir adayının olduğunu öne sürmüştü. Ünlü, "Kaftancıoğlu tarafının desteklediği aday kazanırsa meydana gelecek bütün günahlara ortak olursunuz" demişti.
Kaftancıoğlu da Ünlü’nün bu sözlerine Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yanıt vermişti. Kaftancıoğlu, "Görünen Nükteli Ahmet Hoca ve destekledikleri zor durumda:)) Nükteli ve benzerlerine haksız ihale, iş vermenin sevap kabul edildiği zeminde akıl, ahlak, adalet zemininde kalmanın günah sayılması çok anlaşılır. Nükteli Jetski’ye ters binip kaçmak yok ama Mavi mavi masmavi:))" ve “Nükteli birazdan Kaftancı’nın yazdıklarını beğenmek şu kadar, Rt etmek ise bu kadar günah diyerek fetva verebilir, uyarmadı demeyin:) Papucumun cübbelisi” şeklinde tweet atmıştı.
Hizbullah’ın işkencecisinin dikkat çeken kariyeri64 izlenme
IŞİD'çi Musul saldırısından sonra Konya’da şeyh olmuş!240 izlenme
Roscosmos Uydu Görüntüleri, Hatay Depreminin Şiddetini Gözler Önüne Serdi27 izlenme
İstanbul Adliyesi'ne terör saldırısında yeni detaylar! Görevlileri esir alıp manifesto okuyacaklarmış29 izlenme
20 yıl hapisle yargılanan dolandırıcı eski savcı o sözü verince tahliye oldu!83 izlenme
Okullara verilecek temizlik malzemesi ihalesi ‘21B yöntemiyle’ 20 gün önce kurulan şirketin oldu!53 izlenme
Milli Eğitim Bakanı’ndan itiraf gibi açıklama: Yabancı öğrenci sayısı 977 bin, 790 bini Suriyeli28 izlenme
Diploma şokunu atlatamadan bir de bu çıktı: Sahte lise birincisi!9 izlenme