Uşşaki Tarikatı şeyhi Fatih Nurullah'ın 12 yaşında küçük bir kız çocuğuna yönelik cinsel istismarı Türkiye gündemini sarstı. Günlerdir Türkiye’nin gündeminden düşmeyen olayla ilgili, dün de kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu “Tarafsız Bölge” programına katıldı.
Programda 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan, Uşşaki Tarikatı lideri Fatih Nurullah'ı eleştiren Ahmet Mahmut Ünlü’nün de Fatih Nurullah’la görüntüleri ortaya çıktı. Konuyla ilgili Cübbeli Ahmet şu açıklamayı yaptı:
“Herhalde 15 sene önceydi. Haber göndermişti adamıyla. Bir evliya var dediler seninle görüşmek istiyor dediler. Gittik oturduk cemaat memat yoktu. Adnan’ı (Oktar) övünce yaşlıca insanlardı hal böyle olunca ben de izin istedim. Çıktım çıkarken de yaşlı bir zat odadakilerde elini öperken resim koydular. Tabi videoyu çıkarmamışlar resim olarak koymuşlar. Ama videoda görülüyor. Oradan anladım bir oyun oynuyorlar. Videoda Fatih Nurullah arkada duruyor ben yaşlı bir zat var büyüktür diye hürmeten elini öpüyorum. Durum bundan ibaret.”
AKP’li Belediyenin sitesinde AKP üyeliği linki!
ABD, FETÖ firarisi Kanter'in savunma çağrılarını reddetti
10 bin Türk depremzede Almanya'ya iltica etti
17 yıldır sata sata bugünlere geldik!
AKP'li kadının kaymakam atanmasına eski hakim şiir yazıp isyan etti
Akit bardağı taşırdı! CHP harekete geçiyor
Deprem anındaki panik kameraya yansıdı! Tereddüdü hayatını kurtardı
Türkiye’de kaç Suriyeli var? Kaçı TC vatandaşı oldu?
Ekrem İmamoğlu'ndan yeni duruşma salonuna tepki: "Adalet mesafe koymaz, adalet yukarıdan bakmaz…"
Türkiye’ye vize duvarı: Kapılar kapandı