Almanya’dan 12 gün önce Türkiye’ye gelen ailenin 5 yaşındaki kızları Ş.F.’de, önceki gün gece saatlerinde ateş ve boğaz ağrısı şikayetleri görülmeye başlandı. Ş.F., babası Ü.F. tarafından Gölyaka Entegre Hastanesi acil servisine götürüldü. Ş.F. buradaki müdahalenin ardından da Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi´ne sevk edildi.
Burada yapılan ilk tetkiklerin ardından Ş.F.’nin, corona virüs şüphesi ile gözetim altında tutulması için Atatürk Devlet Hastanesi´ne gönderilmesine karar verildi. Ancak bunu öğrenen Ü.F., kızını alarak hastaneden kaçırdı. Hastane yetkilileri polise haber verdi.
Polis ekipleri, Ü.F. ve kızının içinde bulunduğu otomobili, Yığılca sapağı mevkisinde durdurdu. Ş.F., ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürülerek gözetim altına alındı. Emniyette ifadesinde bir anlık panikle böyle bir şey yaptığını söyleyen Ü.F., serbest bırakıldı.
Tedavi altına alınan çocukla ilgili açıklama yapan Düzce Valiliği, çocuktan alınan numunelerin test için laboratuvara gönderildiğini ve yapılan testler sonucunda çocukta corona virüsü çıkmadığını duyurdu.
Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “12 gün önce Almanya´dan yurda dönüş yapan 5 yaşındaki çocuk hastada ateş ve öksürük şikayeti olması nedeniyle tedbir amaçlı Düzce Atatürk Devlet Hastanesine yatışı yapılmış olup, alınan numuneler referans laboratuvarına gönderilmiştir. Yapılan test sonuçları negatif çıkmıştır.” (DHA)
Seri tecavüzün anlatıldığı Keloğlan kitabına sadece yaş sınırlaması getirildi!95 izlenme
MHP resmi X hesabında unuttu, sosyal medya yıkıldı26 izlenme
Avukatı Sedat Peker'in sağlık durumunu açıkladı65 izlenme
Kütahya'da korkutan deprem21 izlenme
Toplu konut dediler, toplu mezar diktiler22 izlenme
Cahit Özkan krizine Peker mi neden oldu?67 izlenme
Herkesin kullandığı o yol da ücretli olacak iddiası: İktidar adım başı para alacak19 izlenme
Muharrem İnce’den Erdoğan’a yanıt!525 izlenme