AKP kurucularından ve eski bakan Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener, anneannesi leyla Çetiner’i silahla vurarak öldürdü. Olaydan sonra gözaltına alınarak emniyete götürülen Bedirhan Şener çıkarıldığı hakimlikçe ifadesi alınamadı.
Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen ve nezarethanede adli tıp doktoru muayenesinden geçen Bedirhan Şener’in, Bilkent Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi’ne sevk edilerek, 3 hafta süreyle gözetim altına alınmasına karar verildi.
Olayda kullanılan cinayet silahı ve Bedirhan Şener’in telefonuna da elkonularak incelemeye alındı.
Hukuki olarak usule uygun olmasa da buraya kadar her şey normal gibi görülebilir. Ancak cinayet silahı ile ilgili soru işaretleri henüz giderilmiş değil.
Gözaltına alındığında ifade veremeyecek durumda olan, ve psikiyatrik sorunları olan Bedirhan Şener anneannesini öldürdüğü tabanca kendisine mi ait?
Kendisine aitse silah ruhsatı alırken zorunlu olan akıl sağlığı yerinde raporunu hangi hastaneden aldı?
Hangi heyet bu kişiye bu raporu verdi?
Eğer tabanca kendisine ait değilse kime ait?
Hemen akla gelen yanıt ise olayda kullanılan tabancanın eski bakan ve milletvekili Abdüllatif Şener’e ait olduğu.
Eğer tabanca babaya aitse henüz açıklanmadı Şener psikiyatrik sorunları bulunduğunu açıkladığı oğlu ile aynı evde yaşamasına rağmen silahı neden bulamayacağı bir yerde muhafaza etmedi?
Eğer tabanca Abdüllatif Şener’e aitse Şener’in ifadesi alındı mı?
Kaynak: TELE1
Enflasyon rakamları açıklandı: TÜİK'e göre yüzde 84.39, ENAG'a göre ise yıllık enflasyon yüzde 170.70!36 izlenme
Ünlü Türk mobilya şirketi iflas etti34 izlenme
İsrail, Gazze’deki Rum Ortodoks Kilisesi'ni bombaladı! Ölü ve yaralılar var40 izlenme
Genç yaşta hem çiftçi hem de sosyal medyada tanınan bir isim oldu.25 izlenme
Otomobilde zam getiren şeyler27 izlenme
Yasak bitti, toplu işten çıkarmalar başladı! İşçiler hakkını alamadan kovuldu!43 izlenme
AKP ve MHP, sahte belgeyle engelli maaşı alan 442 bin kişiye sahip çıktı!28 izlenme
Vatandaş gözyaşlarını tutamadı isyan etti 'Cebimde ekmek almak için 1,5 lira yok. Benim gibi milyonlar var!'67 izlenme
Muhittin Böcek’in ilk hamlesi AKP’li Enç’i çıldırttı!
Teleferik kazasında Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ve 4 kişi tutuklandı
Bakanlıklar sıkı harcadı tulumbada su kalmadı
Ekonomist Selçuk Geçer: "Gol yediklerinin farkına vardılar, şimdi ufak ufak yukarı itiyorlar doları!"