Ara kararını açıklayan mahkeme, Mehmet Aydın'ın da aralarında bulunduğu 4 kişinin tutukluluk halinin devamına karar verdi. 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Çiftlik Bank davasının görülmesine Kartal'daki Anadolu Adliyesi 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Sanıkların savunmasının alınmasıyla başlayan duruşmada mahkeme ara kararını açıkladı.
TUTUKLULUK HALLERİNİN DEVAMINA KARAR VERİLDİ
Mahkeme, hakkında 88 bin 302 yıl hapis cezası talep edilen Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın da aralarında bulunduğu, Havva Özay, Osman Naim Kaya, ve Fatih Aydın'ın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.
2 KİŞİ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST
Mahkeme diğer yandan, tutuklu sanık Cafer Çolak ve Serdal Dosdoğru'nun adli kontrol şartıyla tahliyesine hükmetti. Duruşma, Fatih Aydın'ın imzaların kendisine ait olmadığına yönelik iddiaların araştırılmasına karar verirken, Mehmet Aydın'ın bir sonraki duruşmaya kadar zararların giderilmesine zaman verdi. Duruşma 3 Şubat 2025'e ertelendi.
Tele1
Bu ne hız Yasemin başkan! AKP'ye geçer geçmez Erdoğan portresi astı11 izlenme
Bomba iddia: Erdoğan, Kabine sonrası bayram ikramiyelerinin 10 bin TL'ye yükseltildiğini açıklayacak24 izlenme
Corona virüs salgınından ne zaman kurtulacağız? Bilim Kurulu üyesi tarih verdi50 izlenme
Bakan Koca'ya zor soru: Rüşvetçiler kimler?71 izlenme
Ergenekon davasının gizli tanığı evinde ölü bulundu!257 izlenme
Yumurtaya 12.5 lira zam geldi! 30'lu yumurta bakın kaç lira oldu?45 izlenme
Diyanet'in hedefinde şimdi de internet kullanımı var!98 izlenme
İmam dayağına, müdür savunması 'Devlet arkamda!'232 izlenme
Komünizmin babasının sözünü gerçeğe uyarladılar: Yakarsa kombiyi zenginler yakar
3. Havalimanı işçilerinden Erdoğan'a: Yüzünü görmek istemiyoruz!
'İlhami Balı' skandalı Koca'ya soruldu: 'Kaç IŞİD mensubu tedavi ettiniz?'
Cinsel istismara uğrayan kadın, sokaktan çıplak halde kaçarak esnafa sığındı.