CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'in cenaze töreninin ardından saldırıya uğradı.
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın da partisinin Genel Başkanı Özgür Özel’i saat 18.00'de İstanbul İl Başkanlığından yolcu edeceklerini, saat 21.00'de ise Ankara'da Genel Merkez'de karşılayacaklarını bildirdi.
Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gençlik Kollarımız her zaman genel başkanımızın yanı başında, en ön safta olacak. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'i bugün saat 18.00'de İstanbul İl Başkanlığımızdan Ankara’ya yolcu edecek, saat 21.00'de Ankara'da Genel Merkezimizde karşılayacağız. Asla yalnız bırakmayacağız. Birlikteyiz, dimdik ayaktayız" ifadelerine yer verdi.

CHP Ankara İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:
"Barışa, demokrasiye ve Türkiye’ye sahip çıkıyoruz. Partimizin ve Türkiye ittifakının lideri Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in yanındayız. Genel Merkezimizde bu akşam saat 21.00’de buluşuyoruz."
Sözcü
Süleyman Soylu Taksim'de saldırı olduğunda Suriye'de briket ev açılışındaydı! Ümit Özdağ: "Süleyman o sırada Suriyelilere ev dağıtıyordu"56 izlenme
10 bin TL ödeyecekti 50 bin lira kazandı! Özgür Özel ve Fuat Oktay davasında AYM kararı çıktı9 izlenme
Halkın Kızılay’a verdiğini, Kızılay AKP’ye verdi!89 izlenme
Asgari ücret ne kadar olacak? İşte 8 farklı zam senaryosu28 izlenme
"Anayasanın ilk 4 maddesi tartışılabilir" diyen Ali Babacan Atatürk'e sığındı: "Bu ülke hâlâ ayaktaysa Atatürk sayesinde!"131 izlenme
Kırgızistan’da halkı siyanürle zehirleyen şirkete, Zonguldak’ta altın arama izni verildi!90 izlenme
İktidar bir rekor daha kırdı21 izlenme
AKP’lİ Eyüpsultan Belediyesi dev okul arazisini satacak: Yıkımın nedeni 'duygusal'mış!97 izlenme
Tahliye edilen trafik magandaları için kurban kesildi !
Avukat Buket Nurşah Tekışık ve fotoğrafların çekildiği odanın sahibi savcıya soruşturma
Yandaş medya, TRT'yi ve Arda Turan'ı eleştiren Ayşenur Aslan'ın konuşmalarını çarpıttı ama gerçek hemen ortaya çıktı!
Sokak röportajı nedeniyle tutuklanan Dilruba Y.’nin tutukluluğuna itiraz edildi