CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DEM Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'in cenaze töreninin ardından saldırıya uğradı.
CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın da partisinin Genel Başkanı Özgür Özel’i saat 18.00'de İstanbul İl Başkanlığından yolcu edeceklerini, saat 21.00'de ise Ankara'da Genel Merkez'de karşılayacaklarını bildirdi.
Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gençlik Kollarımız her zaman genel başkanımızın yanı başında, en ön safta olacak. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'i bugün saat 18.00'de İstanbul İl Başkanlığımızdan Ankara’ya yolcu edecek, saat 21.00'de Ankara'da Genel Merkezimizde karşılayacağız. Asla yalnız bırakmayacağız. Birlikteyiz, dimdik ayaktayız" ifadelerine yer verdi.

CHP Ankara İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:
"Barışa, demokrasiye ve Türkiye’ye sahip çıkıyoruz. Partimizin ve Türkiye ittifakının lideri Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in yanındayız. Genel Merkezimizde bu akşam saat 21.00’de buluşuyoruz."
Sözcü
Veliler isyanda! Kalem, silgi, defter ve kalemtıraşa yüzde 150'ye ulaşan oranda zam geldi!40 izlenme
Ekrem İmamoğlu: "Yanlış giden işleri düzeltmek için kendimi sorumlu hissediyorum. Demokrasi iktidarların keyfiliğine bırakılamaz"27 izlenme
Altın, gümüş, petrol, döviz derken savaş onu da etkiledi! Fiyatı yüzde 63 yükseldi, kriz kapıda7 izlenme
Sedat Peker'den SADAT'a: "Fındık kadar beyni yok"52 izlenme
Basit bir soru sordu ama Nagehan dondu kaldı ! 'Siirt seçimleri neden iptal edildi ?'13491 izlenme
PKK'nın fesih kararı! İmamoğlu meclisi işaret etti25 izlenme
Atatürk'e hakaret eden lise öğrencisinin cezası belli oldu41 izlenme
Kumpas mağduru albay terfi etti tuğamiral oldu136 izlenme