Yerel seçimlerin birinci partisi olan CHP’ye yönelik kuşatmaya itiraz eden onbinler bugün Sinop İskele Meydanı’nda bir araya geldi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “Türkiye’nin dört bir yanına, kutuplaşmaya değil kucaklaşmaya geliyoruz! Gelirde de, mahkemede de; milletin hakkı ve adaleti sağlanana dek meydanlardayız!” sözleriyle çağrı yaptığı mitingde bir araya gelenler yine ‘Hak, Hukuk, Adalet’ sloganları attı.
halktv.com.tr
AKP'li Varank'ın tepki çeken sözleri: "Siz 'yaptırmam' deyince biz de tabi 'yapacağız' diyoruz. Siz 'geçirmeyeceğiz' deyince biz de geçirmek için gayret gösteriyoruz"
Ticaret Bakanı Mehmet Muş'tan şaşırtan çıkış! "İşsizlik, son üç yılın en düşük seviyesinde"
Tutuklu Nasuh Mahruki'den mesaj: "Yargıya güvenimi koruyorum"
İmamoğlu'nun diploması nasıl iptal edildi? Bir bir anlattılar
Tatil de yaptı, yazlık saray da!
Helâl Olsun Teyzeme ! Zorbalara Tek Başına Direndi 'İnadına #Hayır !'
Bakan Koca açıkladı: 27.592 yeni vaka tespit edildi, 28.285 kişi sağlığına kavuşurken, 175 kişi hayatını kaybetti!
Kara liste ortaya çıktı: 2023’te kepenk kapatan esnaf sayısı rekor kırdı!
Şoke eden detaylar: Ufuk Akçekaya; Ekrem İmamoğlu'nun evine gitmiş, telefonuna tehdit mesajları göndermiş!
Ürgüp’te seçim yenilenmeyecek, mazbata CHP’li adaya verilecek
Dayakçı abi kıyağı... Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali’nin “akçeli işleri” ortaya çıktı!
Mahkeme kararıyla iptal edilen sorular AKP'li vekillerin önünü açtı!
Cumhur İttifakı’nda çatlak: Oyum Mansur Yavaş’a!
İşini isteyen KHK'lı Yıldırım 300 kez gözaltına alındı, 64 kez ceza yedi!