CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ı DSP Genel Merkezi'nde ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Önder Aksakal ve parti yöneticileriyle görüştü. Görüşmede Genel Başkan Yardımcıları Bülent Tezcan, Lale Karabıyık ve TBMM CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç da hazır bulundu.
Kılıçdaroğlu, DSP Genel Merkezinden ayrılırken basın mensuplarının sorusu üzerine DSP'yi kuruluş yıldönümü nedeniyle ziyaret ettiklerini açıkladı.
Görüşmenin ardından iki lider kameralar karşısına geçerek, işbirliği yönünde açıklamalarda bulundu.
"ORTAK DÜŞÜNCELERİMİZ..."
DSP'nin önemli bir parti olduğuna dikkat çeken Kılıçdaroğlu, "Sorunların çözümü konusunda düşüncelerimizi birbirimize aktardık. Bizleri kabul ettiği için yürekten teşekkür ediyorum." diye konuştu.
"KARDEŞ PARTİLERİZ"
Kılıçdaroğlu'ndan sonra konuşan Önder Aksakal ise, "DSP, 32 yıllık geçmişiyle Türkiye'yi 3 kez yönetmiş bir partidir. Bizler, Atatürk Cumhuriyeti'nin devamı için siyaset yapan kardeş partileriz. 15 yıldır, içine düşürüldüğü ekonomik ve sosyal bunalımdan sıkıntı yaşıyoruz.
"GECENİN EN KARANLIK OLDUĞU NOKTA..."
Gecenin en karanlık olduğu nokta, sabaha en yakın olan noktadır. Bunu böyle algılıyoruz. Uyum yasalarıyla birlikte DSP, etkin şekilde çalışacaktır." ifadelerini kullandı.
http://www.yurtgazetesi.com.tr/politika/chpliderindenkritikziyareth59220.html
CHP'nin orman yangınlarının önlenmesi önergesine AKP ve MHP'den ret!60 izlenme
Özelleştirmedeki amaç belli oldu: TEİAŞ’ın özelleştirilmesinde hedef değerli araziler!36 izlenme
Düzceli vatandaşın gelen zamlar sonrası ‘fatura’ isyanı! 'Herkes bilsin, bu ülkede hırsız var'49 izlenme
Tutuklanan eski AKP'li vekil Kocabıyık cezaevinden İmamoğlu resti çekti10 izlenme
İspanya'nın Katalonya bölgesinde kuraklık nedeniyle acil durum ilan edildi20 izlenme
Babası rektör oldu diye kurtulduk sanmayın ! Sırada yavru kurt var !1836 izlenme
Nedir bu korku? Erdoğan'ın Mersin ziyareti öncesi geçeceği otoban polis ve jandarmalarla dolu!40 izlenme
Yenidoğan bebekler özel sektöre emanet14 izlenme