CHP'li vekil Atila Sertel paylaştı 'Yüzlerce otobüs, çevre il ve ilçelerden AKP İzmir Kongresi'ne insan taşıdı!'

103 izlenme 23 Şubat 2021
Reklamlar

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, AKP’nin İzmir İl Kongresi ile ilgili pandemi koşullarını ihlal eden kalabalık görüntüleri paylaştı.


Çevre il ve ilçelerden İzmir’e otobüslerle partililerin taşındığını aktaran CHP’li Sertel, “Virüsü en ücra noktalara taşımanın yolunu açanların sorumsuzluğunu affetmek mümkün mü?” diye sordu.

“AFFETMEK MÜMKÜN MÜ?”

AKP kongresine taşınan partililerin bindiği otobüslerin görüntüsünü dün gece sosyal medya hesabından paylaşan CHP İzmir Milletvekili Sertel, “Yüzlerce otobüs, minibüs çevre il, ilçe ve köylerden AKP İzmir İl kongresine insan taşıdı. Normal zaman olsa (İzmir’i gördüler, gezdiler) diye hoşgörü ile bakabiliriz. Ancak böyle dönemde virüsü en ücra noktalara taşımanın yolunu açanların sorumsuzluğunu affetmek mümkün mü?” diye sordu.

CHP’li Sertel’in paylaştığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Diğer yandan, pandemi önlemleri alınmadığı ve sosyal mesafeye uyulmadığı yönünde eleştirilere hedef olan, Halkapınar Kapalı Spor Salonu’ndaki AKP İzmir İl Kongresi ile ilgili de yeni görüntüler ortaya çıktı. 3 ayrı polis noktasından aranıp salona alınan partililerin merdivenlerde yoğun bir kalabalık oluşturduğu görüldü. Mutasyonlu virüsün hızla yayıldığı süreçte, yaşanan görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

Diğer yandan, protokol ve basın mensupları salona HES kodlarına bakılarak alınırken, partililer için bu kontrolün yapılmaması dikkat çekti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP'den çok kritik göç uyarısı "6.5 milyon Afgan kapımıza gelecek!" Jeffrey Epstein'in ölümünde büyük şüphe... Doktora göre intihar yok Ali İhsan Yavuz bu akrabalara ne diyecek? 5 yıl önce sokaklara AKP bayrağı asıyordu, şimdi Türkiye'nin en zenginleri arasında