İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı ve hak sahipleri ile TESKİ Yönetim Kurulu ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın vatandaşların soru ve taleplerini dinlemek üzere hazır bulunduğu toplantı sırasında iddiaya göre, hak sahibi olmayan katılımcılardan biri, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan'a hakaret etti. Bunun üzerine salondan dışarıya davet edilen şahıs, bağırarak tehdit ve küfürler savurmaya başladı. Bunun üzerine Tarsus Belediyesi güvenlik personelinin kendisini dışarıya çıkarmak istemesinin ardından kürsüye doğru yürüyerek Başkan Bozdoğan'a saldırı girişiminde bulundu. Bunun üzerine toplantı sonlandırıldı. Olay sırasında salonun kapı ve camlarının kırıldığı belirtildi.

"TOPLANTIYI PROVOKE ETMEYE GELMİŞLERDİ"
Tarsus Belediyesi, olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Şu an, bir kamu bilgilendirme toplantısına, halkı galeyana getirmek isteyen ve İsmetpaşa Mahallesi’nde hak sahibi olmayan yabancı kişileri toplantıya getirerek ‘organize bir şekilde kamuoyu huzurunu kaçırmaya yönelik’ davranışlar sergileyen, ‘kamu malına zarar veren’, çeşitli küfür ve iftiralarla Tarsus Belediye Başkanı ve Başkanlığı’na hakaretler yağdıran kişi ve kişiler hakkında, tüm video kayıtları, görsel materyaller ve ses kayıtları ile birlikte Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilmek suretiyle, ilgili mercilere kurum avukatlarımız aracılığıyla şikayette bulunulmuştur.
“BU TARZ ORGANİZE SALDIRILAR DÜZENLENMESİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”
Şirket bilgilerini paylaşmaktan/ifşa etmekten hakkında hukuki işlemler başlatılan kişi ve kişilerin, İsmetpaşa halkını galeyana getirmesine, toplum düzenini bozmasına, kentsel dönüşüm projelerimize ‘organize’ saldırılar düzenlenmesine müsaade etmeyeceğimizi, bu kişilerin ‘toplum algısını yönlendirme çabalarını’ ve bu çabalarını ‘sonuca giden her yol mübahtır’ anlayışıyla kuvvetlendirmelerini sükunetle izliyor, ‘aşağılık pazarlıkların’ içinde olmayacağımızı bir kez daha bilgilerinize sunuyoruz.”




Yeniçağ
Doç. Dr. Yusuf Savran 'Vaka ve ölü sayımız şu ana kadar İtalya'dan ileride. Türkiye bu işin ciddiyetinin farkında değil !'
Sanayi, ihracat ve turizmin başkentlerini yönetecekler
Gerici kanalda '4 kadınla evliliği' çok gerekli ve normal göstermek için akıllara zarar bahane ürettiler !
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: “İş arayan vatandaşlara ulaşım ücretsiz. İş arayanlar zorluk çekmesin diye 3 ay süreyle kendilerine günde 4 kullanım hakkı sağlanacak”
Eğitimde kar tatili devam ediyor: İşte o iller
Ümit Özdağ büyük skandalı açıkladı: "Mısır, Filistin, Suriye, Yemen, Sudan ve Libya’dan pasaportun süresi bitenleri bile ülkeye alıyorlar. Vize uygulayan personellere soruşturma açılıyor”
Eski AKP'li vekilden itiraf gibi açıklama! "Anketler çok iç açıcı değil. Tüm muhalefet adayları Erdoğan’i geçiyor"
Komutanlar af değil beraat istiyor
Gözyaşlarını zar zor tuttu! Yozgatlı çiftçinin sözleri derin bir of çektirdi: "Buğday ekiyoruz, 5 kuruş kalmıyor. Memleket batıyor kızım. En zor günümü yaşıyorum. Gittiğimiz yer çıkmaz sokak"
78 kişi yangında can vermişti: Halit Ergül'ün eşine yurt dışına çıkış yasağı