Yerel seçimlerin ardından CHP’li ve MHP’li birçok belediye tabelasına Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan T.C. ibaresini ekletti. Bu belediyelerden biri de Mansur Yavaş'ın başkan seçildiği Ankara Büyükşehir Belediyesi oldu. Ankara’nın eski belediye başkanlarından Melih Gökçek ise Ankara Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tabelasına T.C. ekletilmesi üzerinden CHP’li Çankaya Belediyesine savaş açtı.
'KENDİNİZİ REZİL ETTİNİZ'
Gökçek, Twitter'da paylaştığı mesajında “CHP'li Ankara Çankaya Belediyesinin önünde T.C. yok. Şimdi Çankaya Belediyesi Cumhuriyete karşı mı? Ankara ve İstanbul Belediyelerinde kasıla kasıla bir T.C. modası çıkarttınız, kendinizi rezil ettiniz…” dedi.
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ise “Çankaya'da 1923'ten beri T.C. var. Hiç inmedi, inmeyecek…” diyerek Gökçek'e fotoğraflı yanıt verdi. Taşdelen'in paylaştığı Çankaya Belediyesi binasının fotoğrafında, “T.C. Çankaya Belediye Başkanlığı” yazdığı görülüyor.

http://www.krttv.com.tr/siyaset/chplibaskangokcekifotograflayalanladi1923denh3039.html
Rektör, Atatürk fotoğrafının yerine kendi fotoğrafını koydu43 izlenme
Sedat Peker davasında flaş tahliye kararı!77 izlenme
Sağlık Bakanı Koca verileri açıkladı: 28.370 yeni vaka tespit edildi, 25.772 kişi sağlığına kavuşurken, 196 kişi hayatını kaybetti!63 izlenme
Son anket butlanın da sarayın da hiç hoşuna gitmeyecek: Yeni parti kurulursa o da birinci27 izlenme
Zorlu Holding 5 milyar TL'ye sattı, İsrail'den çıktı35 izlenme
Destek çığ gibi! İşte CHP'nin oyunu yükselten 2 olay48 izlenme
Geçinemediği için huzurevine başvuran emekli vatandaş gözyaşları içinde kaldı60 izlenme
Muğla Valiliği, AKP videosunu sosyal medyada paylaştı!40 izlenme
Ümit Özdağ eski husumetlisi Soylu’ya acımadı, eski sözleriyle yerin dibine soktu! “Kıblesi yok. Güce tapıyor”
Cumhuriyet'in 100. yılına özel 'hatıra para' neden madeni 5 TL olarak basıldı?
Instagram ne zaman açılacak? Bakan duyurdu
Nedim Şener'den CHP'li Yurter Özcan'a küfür!