Geçtiğimiz aylarda gazetecilere yapılan saldırıları savunan Hürriyet yazarı Nedim Şener ile CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan arasında sosyal medya üzerinden hakaretlere varan ifadelerin kullanıldığı 'CNN Türk' tartışması yaşandı.
Şener'in CNN Türk hakkındaki yazısına yönelik Yurter Özcan'ın "Hapisten çıkmak için aileni kimlere aracı olarak yolladığını unutma" demesi üzerine Şener, "Bak şerefsiz CHP’li, senin orada FETÖ’cülerle ne haltlar yediğini kendin anlatıyorsun zaten. Şimdi azıcık onurun varsa, hapisten çıkmam için kim nereye gitmiş açıkla. Seni böyle bırakmam şerefsiz yalancı" ifadelerini kullandı.
Şener Twitter'da yaşanan tartışmanın devamında, "Eğer şerefsiz değilsen kim kiminle görüştü açıkla yoksa şerefsizin Amerikan malısın. Ama seni böyle bırakmam" dedi.
Şener'in tweetlerinin üzerine Yurter Özcan'dan yanıt geldi. Özcan, "Bana “şerefsiz CHP’li” diyen Nedim Şener: Her CHP’li şereflidir. Ama senin gibi bir iktidar yalakası şereften ne anlar? Elbet bu hakaretinin cevabı sana mahkemede verilir. İktidar yalakası, benden Türkçesini istediğin raporun 2009 Cumhuriyet gazetesi manşetiydi bu. Korku hafızana kötü gelmiş. Şerefsiz CHP’li hakaretinin bedelini de ödeyeceksin. Bunu unutma." ifadelerini kullandı.
YURTER ÖZCAN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
CHP’nin söz konusu boykotu FETÖ talimatı ile yaptığını iddia eden Nedim Şener’le Yurter Özcan‘ın sosyal medyadaki kavgasından sonra, Özcan, Nedim Şener hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
Nedim Şener'in attığı tweetlerin hakaret içerikli olduğunu belirten Özcan, hakaret suçundan dolayı Şener hakkında kamu davası açılmasını talep etti.
Ayrıca Yurter Özcan'ın, Nedim Şener hakkında tazminat davası açacağı da belirtildi.
GAZETECİLERE SALDIRILARI SAVUNMUŞTU
İktidara yakınlığıyla bilinen Nedim Şener, CNN Türk'te katıldığı Tarafsız Bölge programında skandal açıklamalarda bulunmuştu.
Şener, başta Yeniçağ gazetesi yazarlarına yönelik gerçekleştirilen saldırılar olmak üzere gazetecilere saldırıları savunurken, şiddet olayları için "Aile içi şiddet" benzetmesi yapmış ve konukların ve moderatör Ahmet Hakan'ın tepkilerine rağmen sözlerinde ısrarcı olmuştu.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/nedimsenerdenchpliyurterozcanakufur267693h.htm
Muğla Fethiye'de dalgıçlar, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle su altında Türk bayrağı açtı277 izlenme
İBB’nin milyarlarca liralık mal varlığı AKP’li belediyelere bedelsiz olarak verildi!158 izlenme
Özgür Özel'den 'mutlak butlan' açıklaması: "Maksat süreçte partiyi tartıştırmak"26 izlenme
İzleyenler sinir krizi geçirdi! İki kişi bir oldular Atatürk’ün yaşını bilemediler!90 izlenme
Şehit cenazesine Erdoğan geliyor diye yurttaşların üstü arandı, gazeteciler alınmadı !667 izlenme
Bakan Koca'ya zor soru: Rüşvetçiler kimler?77 izlenme
Araştırma sonuçları ortaya koydu: Market fiyatları uçtu, halk tarihte görülmemiş bir şekilde fakirleşti!54 izlenme
Gökçek'e bir şok daha! 8 yolsuzluk dosyası savcılığa gönderildi!105 izlenme
Öğrenci şartı Anadolu lisesinde var, imam hatipte yok!
İki ay önce "Ben olduğum sürece faiz artmayacak" diyen Erdoğan'ın 'Nas'ı suya düştü! Peki 2 yıldır Türk halkı neden fakirleştirildi?
Bunun için mi maaş ödeniyor?
Erdoğan açıkladı: Emeklilere verilen 5 bin liralık desteğe 'çalışan emekliler' de dahil edildi