ABD’nin çok okunan gazetelerinden New York Times, seçim sürecini okuyucularına kapsamlı bir dosya haberle aktardı. Gazetenin Türkiye temsilcisi olan Carlotta Gill imzalı haberde, “Erdoğan’ın partisi evinde desteğini kaybederken Türkiye’de siyasi deprem yaşandı” başlığı kullanıldı.
Haberde yıllar boyunca kimsenin Cumhurbaşkanı Erdoğan’la mücadele edemeyeceği ifade edilirken seçimde İstanbul’un kaybedilmesinin şaşırtıcı olduğu aktarılıyor. Gazete, “Bu sefer farklı olan kötü giden ekonomi ve çok disiplinli bir muhalefetti” ifadesini kullandı. Gazeteye konuşan CHP’nin İstanbul İl Başkan Yardımcısı İlayda Koçoğlu, “Bizim bu kadar organize olacağımızı tahmin etmiyorlardı ya da azimli olacağımızı düşünmüyorlardı” dedi.
Erdoğan'a bir tepki de İmamoğlu'ndan: "Dün 'katil' dediğine bugün 'kardeşim' diyen zihniyet..."28 izlenme
Akit TV'de skandal sözler 'Sivil öldürecek olsak Cihangir’den, Nişantaşı’ndan, Etiler’den, Meclis’ten başlarız !'777 izlenme
Örtülü ödenek uçuyor! Başbakanlık’ta en büyük pay örtülü ödeneğin!201 izlenme
Melih Gökçek'in ''dev projesi'' açılır açılmaz battı!202 izlenme
Türk cam devi iflas etti: Karar 4 yılda alındı36 izlenme
SGK borçlanmasında 'çifte zam' dönemi: O tarihe kadar başvuran daha az ödeme yapacak!17 izlenme
Kadir Mısıroğlu’nun miras kavgası başladı!749 izlenme
Adnan Beker ile Hande Fırat canlı yayında birbirine girdi! 'Siz hemen Emniyet Müdürünü ararsınız'19 izlenme