Ankara kulislerinde gündeme gelen ve CHP’li ilçe belediye başkanlarının partisinden istifa edeceği yönündeki iddialara, Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç’tan net yanıt geldi.
Üç başkan da sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarda, CHP’den ayrılmalarının söz konusu olmadığını vurguladı.
Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile yollarının bir olduğunu belirterek, CHP çatısı altında Beypazarı’na hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ise Ankara Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalıştıklarını, Mansur Yavaş’la aynı hedef doğrultusunda yol yürümekten onur duyduğunu dile getirdi.
Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç da sosyal medyada dolaşıma sokulan iddiaların asılsız olduğunu belirterek, Mansur Yavaş ile uzun yıllara dayanan bir yol arkadaşlığı bulunduğunu kaydetti. Karakoç, herhangi bir ayrılık ya da yön değişikliğinin gündemde olmadığını vurgulayarak, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında Kalecik ve Ankara için çalışmayı sürdüreceklerini ifade etti.
Ankara'da AKP'ye geçeceği iddia edilen belediyelerden biri de CHP'li Keçiören Belediyesi. Belediye Başkanı Mesut Özarslan ise sessizliği koruyor. İstifa sorularına cevap vermiyor.
Özarslan 2 gün önce dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı:
“Dava İnsanlık Davasıdır”. “Nızamı Alem, İlayı Kelimetullah Davası” Davamızdır. Vesselam…
Sözcü
Alanya’da felaket son anda önlendi! Yakıp kaçtılar!41 izlenme
Özer Sencar: "İmamoğlu İstanbul’u kazanırsa 2028’de Cumhurbaşkanı olur"29 izlenme
AKP'liler meclis toplantısında birbirine girdi, hakaretler havada uçuştu!56 izlenme
Gaffar Okkan cinayetinin talimatını veren isim HÜDA PAR'ın arka bahçesinden çıktı30 izlenme
Reza Zarrab’tan Zafer Çağlayan açıklaması: Rüşvet verdim!805 izlenme
Van kayyumu, atanır atanmaz o ismi getirdi!91 izlenme
Akademisyenden canlı yayında çarpıcı iddia 'Amerikalılar 10 yıl önceden Kanal İstanbul'u biliyordu !'110 izlenme
Kahramanmaraş depremlerinde can kaybı ve yaralı sayısı artıyor42 izlenme
Sağlık Vakanı Koca açıkladı: 23.846 yeni vaka tespit edildi, 31.322 kişi sağlığına kavuşurken, 257 kişi hayatını kaybetti!
15 yaşındaki kız çocuğunu boğazına bıçak dayayarak asansörde taciz etti, vatandaşın elinden 'sapığı kovalıyorum' diyerek kaçtı!
Peşkeş çektiklerini halktan gizlediler
Polislere hakaret edip 'bulabiliyorsanız bulun' demişti: 24 saat geçmeden yakalandı!