Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Körfez ülkeleri ziyaretindeki resmi görüşmelede oğlu Bilal Erdoğan'ın da yer alması tartışmaları da beraberinde getirdi.
Cumhuriyet'e konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Namık Tan, “Devlet yetkililerinin çocuklarının resmi sıfatları yoktur. Bu, Türkiye’yi fiili bir hanedanlığa çevirme gayretidir” dedi.
Tan şu ifadeleri kullandı:
Danışmanlık da dahil olmak üzere hiçbir kamu görevlisi sıfatı taşımayan -taşıyorsa bile bilgimiz dahilinde olmayan- Bilal Erdoğan’ın bu gezilere keyfi olarak dahli, Türkiye’nin dış dünyadaki intibaı ve devlet ciddiyeti açısından çok büyük sorun teşkil etmektedir.
Her fırsatta kendini devletin tek hakimi olarak gören Tek Adam Rejimi’nin, artık sistemi fiili bir hanedanlığa çevirme gayretini esefle karşılıyoruz.
Halk Tv
Rolex'li AKP'li vekilden skandal hareket! "Sahipsiz köpekler" derken muhalefeti işaret etti, tansiyon yükseldi!
Yandaş İbrahim Karagül iki buçuk milyon İzmirliyi Yunan yaptı, tepkiler yağınca paylaşımı kaldırdı!
Sedat Peker, Süleyman Soylu’ya olan güveni dibe indirdi!
Yılların işletmesi krize dayanamadı!
Suudiler'den Türk Milleti için skandal sözler!
Sinan Ateş suikastı | Tetikçi Suriye'ye mi kaçtı?
'Durma eylemi' yaptıkları için gözaltına alınmışlardı: 'Baskı' sorusu dikkat çekti
RTÜK'ten skandal rapor! Muhalif kanalların Kılıçdaroğlu'nu yayımlaması 'suç' sayıldı!
Bahçeli’nin ‘külliyen yalan’ demesinden dakikalar sonra polis, 4 şüpheliyi 20 bin sahte dolarla yakaladı
Mehmet Şimşek'ten vergi paketi savunması! "Bu yasa vatandaşlarımıza yük getirmiyor"
12 bin liralık ayakkabıdan sonra başka bir AKP vekil de lüks mekândan çıktı!
Mansur Yavaş'tan Atatürk Orman Çiftliği açıklaması
Öğretmenlikte iki şart kaldırılacak: Yeni düzenleme geliyor
Halka verdi talkını kendi yuttu salkımı: ‘Yoksulluk, açlık bir sınavdır’ diyen Diyanet ilk 6 ayda 9 milyar 897 milyon liralık rekor harcama yaptı!