Habertürk TV’de yayımlanan Eren Eğilmez’in sunduğu Gerçek Fikri Ne adlı programda AKP hükümetinin Katar ortaklı BMC'ye Tank Palet Fabrikası'nı peşkeş çekmesi tartışma konusu olmuştu.
CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın kullandığı ifadeler "CHP'li vekil 'Türk ordusu satıldı' ifadelerini kullandı" denilerek başka Saray Sözcüleri, AKP'liler ve Pelikan yapılanmasının kontrolündeki trol ordusu tarafından çarpıtılarak sosyal medyada servis edildi.
Yandaşların yaptığı bu çarpıtma haber üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da CHP'li Ali Mahir Başarır hakkında resen soruşturma açtı.
CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP'li Ali Mahir Başarır'ın kırpılarak paylaşılan Tank Palet Fabrikası ile ilgili açıklamalarının devamını sosyal medya hesabından paylaşarak, "Mersin Milletvekilimiz @alimahir ’in sözlerinin bir kısmını cımbızlayarak FETÖ taktikleriyle algı oluşturmaya çalışanları kınıyoruz. Katar’a vatan mallarını peşkeş çektiğiniz bu sözleşmeleri derhal iptal edin! Yüksek sesle tekrar ediyoruz, #TankPaletVatandırSatılamaz" ifadelerini kullandı.

PISA sonuçları açıklandı! İşte Türkiye’nin uluslararası eğitim karnesi…
CHP'nin ‘sağlık çalışanlarının sorunlarının araştırılması’ önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi!
Gezi Parkı'nın ardından Vakıflar'a ikinci darbe: İBB, usta edebiyatçının köşkünü de geri aldı
Eski bakanın kız kardeşi büyükelçiliğe atandı
Erdoğan'ın ömür boyu cumhurbaşkanlığına yüzde 70 karşı
"Bunca yokluğa rağmen iktidarın oyu neden yüksek?" sorusunun cevabı burada... İşte AKP'nin oy deposu!
Cemal Enginyurt, gündem yaratacak bir Sedat Peker tiwiti attı
HAMAS’ın 7 Ekim'deki baskında sivilleri öldürdüğü yeni görüntüler ortaya çıktı
Milyonlarca yurttaş aç yatıyor... 'Aşırı yoksulluk yok' diyen bakanı, Aile Bakanlığı'nın verileri yalanladı
Eski AKP'li günah çıkartıyor: Bunlara (bilmeden) hizmet etmişiz
Tam kapanmada alkol savaşı! Hükümet: Yasak, Esnaf: Satacağız
Hamile kadının aracına saldıran baklavacı magandalar dükkanın ismini değiştirdi
Ekonomist Memduh Bayraktaroğlu’ndan şok eden 'ikinci 128 milyar dolar' iddiası!
'AKP'nin fetvacısı' Karaman'dan Survivor fetvası! "Katılmak ve bunu izlemek caiz değil"