Home
27 Mart 2018 ( 480 izlenme )
Reklamlar

Ceza makbuzunu görünce şoke oldu!

Sinoplu bir vatandaşa, trafiğe çıkışı uygun olmayan traktörle Kırşehir'de 'U' dönüşü yaptığı gerekçesiyle ceza kesildi

Sinop'ta yaşayan Salih Çakır, hiç gitmediği Kırşehir'de traktörüyle yanlış yerden ‘U’ dönüşü yaptığı gerekçesiyle cezaya tabi tutuldu. Adresine gelen ceza karşısında şoke olan Salih Çakır, “Hiç gitmediğim bir şehirde, adını ancak haritalarda duyduğum yerde bana ceza kesilmiş. Kırşehir'de, belediye kavşağında traktörümle ‘U’ dönüşü yapmışım. Bu traktör 20 yıldan beri bende ve benim traktörümün trafiğe uygun olmadığından dolayı ben trafiğe çıkmıyorum. Eskiden trafiğe çıkıyorduk. Kum, çakıl getiriyorduk. Ama şimdi kum, çakıl ayağımıza geliyor. Bu trafik cezasını ben kabul etmiyorum” dedi.
Yetkililere seslenen Çakır, “Benim traktörle Kırşehir'de ne işim var? Ayın 7'sinde bana ceza yazmışlar. Ayın 7'sinde benim iş yerim Akliman, ben kendim Orman İşletmesinde çalışıyorum. Görevliyim. Benim ayın 7'sinde Kırşehir'de ne işim var? Ben bunu asla kabul etmiyorum. Yetkililerden yardım istiyorum. Bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyorum” şeklinde konuştu.

(İHA)

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/cezamakbuzunugoruncesokeoldu2311616/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

RTÜK'ten Nasuh Mahruki'ye suç duyurusu! İçişleri Bakanlığı'nda paralel seçim kurulu! İşte CHP'li Muharrem Erkek'in paylaştığı görüntüler Sıla bebeğin vücudunda tam 42 diş izi tespit edildi! Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor Kaşıkla verip kepçeyle geri alıyorlar!