Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi Deliklikoy mevkisindeki ormanda dün saat 11.30'da yangın çıktı. Saat 14.30'da kontrol altına alınan yangında alevlerin arasında kalan yörede yaşayan sıhhi tesisat ustası 68 yaşındaki Mesut Coşkunöz , oğlu grafik tasarımcı 40 yaşındaki Hilmi Coşkunöz ve 35 yaşındaki Mine Elmas hayatını kaybetti.
ÇEKTİĞİ SON GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKTI
Yangında hayatını kaybeden ve akraba olan 3 kişinin, dumandan etkilenmemek için yangının aksi yönüne kaçmaya çalıştıkları, Mine Elmas'ın kanser hastası Mesut Coşkunöz ile oğlu Hilmi Coşkunöz'e yardım etmek isterken alevlerin arasında kaldığı öğrenildi. Elmas'ın cep telefonu kamerasıyla kayda aldığı son görüntü de ortaya çıktı. Görüntüde, Mine Elmas'ın yangının evlerine yaklaştığını, çocukları ve komşularıyla kaçmaya çalıştıklarını anlatarak, "Evlerimizin olduğu yer yanıyor. Şu anda dağa doğru kaçmaya çalışıyoruz. 4 yetişkin 3 çocuk var" dediği anlar yer aldı.
Odatv.com
İstanbullulara kötü haber: Taksi ihalesi iptal
CHP aday tanıtım toplantısında Hatay adayı boş bırakıldı: Lütfü Savaş katılmadı
Almanya'da asgari ücretle bir gün geçirdi, bir günlük para ile bakın neler aldı! Geçinemiyoruz diyen gurbetçilerin yüzü kızaracak
Ayarı kaçıran Çatalca Müftüsü'ne belediye başkanından yanıt
İçki satışı yapan esnaf gözaltına alındı!
Cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebeğin doktoru konuştu: "Bezini açalım bir dedik. Kanımız dondu, şok olduk!"
Yeniden Refahlı vekilin 3 eşinin olduğu ortaya çıktı! "TBMM'de olması suç"
CHP Lideri Özgür Özel'den Erdoğan'a: "Kendinden bildiğin işi başkasına kara çalma. Otur oturduğun yerde!"
Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı corona vefat sayıları kafaları karıştırdı!
AKP'nin ünlü yüzü Gazze'ye yardım gemileri sorulunca sinirlenip küfür etti
Mudanya 'Al-Mudanya' oldu: Plajı Türkler değil Suriyeliler doldurdu!
THY'yi çiftliğe çevirmişler: İşte tüm detaylarıyla dudak uçuklatan saltanat!
Herkes AKP’yi eleştirdi ama o yerden yere vurdu: Bunlar yamyam
Keşifler hep seçim döneminde: Müjdeler olsun, yine petrol bulduk!