CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Cengiz Holding’in Cennet Koyu’nda projesini Meclis’e taşıdı. Girgin, “Cengiz Holding bünyesinde bulunan bir şirketin Muğla’nın Bodrum ilçesinin en güzel koylarından biri olan Cennet Koyu’nda “Sahil Düzenleme, Koruma Yapıları ve Dolgu Alanı” projesi hazırladığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na ÇED başvurusunda bulunduğu, proje kapsamında koya dört mendirek ile iki plaj kurmayı planladığı kamuoyuna yansımıştır. Sözkonusu proje alanı, ‘kültür varlıkları’, ‘tabiat varlıkları’, ‘3’üncü Derece Arkeolojik Sit Alanı’ ve ‘koruma alanı’ içerisindedir. Proje çevresinde 71 bitki türü, 11 sistematik gruba ait toplam 82 tür ve 302 bireyle, endemik 17 sürüngen türü bulunuyor. Akdeniz Foku, Çizgili Yunuslar ve deniz kaplumbağalarının yaşadığı bölgeye bungalov ve zenginlere yönelik turistik tesisler yapılacak. Her şey ortada, Nerede bir orman, SİT alanı, kıyı, ova, mera var ise orada yandaş işadamlarının projelerini görüyoruz!” dedi.

Girgin sözlerine şöyle devam etti: “Bu kadar fakir fukara var, pazar artıklarından beslenen aileler var, çöp konteynerlerinden beslenen aileler var. Bunlar için iktidar kılını kıpırdatmıyor. Ancak millete küfredenlere aktarılan rantın haddi hesabı yok. Beşli çete ballı ihalelerle besleniyor, peşkeş çekilen koylarla büyüyor, silinen vergilerle kayırılıyor"
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/cengizinhedefindekicennetkoyumeclisetasindi1809304
Eski AKP'li vekil boru döşeyerek köşeyi döndü! 1,3 milyar TL’lik ihale33 izlenme
Damacana su fiyatları uçtu!65 izlenme
Bir babaannenin isyanı: "Kuru ekmekleri ıslatıp çocuklarımıza yedirmeye başladık"29 izlenme
Zengine ödedikleri kur korumayı yoksulun hesabına yazdılar!61 izlenme
Saray destekli 'paralel devlet yapılanması' geliyor! Erdoğan'a 70 Milyar TL'lik borçlanma yetkisi!176 izlenme
Gözaltına alınan IŞİD şüphelisi 'Çek, çek de kâfir adam görsün'548 izlenme
Dilek İmamoğlu'dan Bahçeli'nin 'İmralı' açıklamasına tepki: "Bu kadarı artık çok fazla"10 izlenme
Antalya’da banka müdüründen 100 milyon TL’lik vurgun iddiası! Her yerde aranıyor!187 izlenme
Neo-Con yazar Michael Rubin "Bombalı saldırıların artmasına şahit olabiliriz"
İngiliz basınında Galatasaray'ın zaferi: "Otuz yıl sonra Manchester United cehennemi yaşadı ama İstanbul'da değil, kendi stadında"
Erdoğan 10 milyon doz dedi, 6,5 milyon doz geliyor!
CHP lideri Kılıçdaroğlu 14 milyon emekliye seslendi: "Yüz karası kanunu çıkaranlara oy verirseniz iki elim yakanızda olur"