Cem Garipoğlu'nun mezarında dikkat çeken değişim

109 izlenme 04 Ekim 2024
Reklamlar

Cem Garipoğlu'nun mezarı, fethi kabir işlemi sonrası görüntülendi.


İstanbul Bahçeşehir'de Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu'nun mezarı açıldı. Cenaze tabut içinde Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, Fethi kabir işlemi yapılan mezarın son hali görüntülendi.

Münevver Karabulut, 3 Mart 2009 tarihinde Bahçeşehir'de Cem Garipoğlu tarafından öldürülmüştü. Olayın ardından uzun bir süre firar eden Garipoğlu tutuklanmış ve 10 Ekim 2014 tarihinde kaldığı hücrede ölü bulunmuştu. Garipoğlu'nun ölümünün ardından ortaya atılan iddiaların üzerine Karabulut ailesinin avukatları 'Fethi Kabir İşlemi' talep etti.

Garipoğlu'nun mezarı savcı ve Adli Tıp görevlilerinin gelmesinin ardından açıldı. Cenaze, tabut içinde Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kazılan mezarın son hali görüntülendi. Açılan mezarın tekrar toprakla örtüldüğü, daha öncesinde mezarın içindeki palmiye ağacının kesildiği ve mezarda bulunan otların temizlendiği görüldü. 

Sözcü

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İslamcı yazardan sahte pankart özrü Türk hayvancılık sektörünün devi iflas etti! Aydın Söke'nin gururuydu Ekmeği 20 gram büyütüp 10 lira yapacaklar Bu sokak röportajı sosyal medyada gündem oldu: "Ben Mustafa Kemal’in askeriyim. Ne kimse öldürebilecek ne de unutturabilecek. Bir Mustafa Kemal gelse de, kurtuluş savaşı başlatsa'