DENİZLİ'de sütyen takıp, kara çarşaf giyerek, yüzünde siyah peçeyle kapatıp kadın kılığına giren avukat M.P. (32), sokakta dolaşırken polis tarafından gözaltına alındı. Polislere elindeki şemsiyeyi savurarak kaçmaya çalışan avukatın yanında taşıdığı kadın çantasında ise kasatura, çekiç ve bağ kesme makası bulundu. M.P.'nin ifadesinde, "değişiklik olsun" diye kadın kılığına girdiğini söylediği öğrenildi.
Olay, dün saat 21.00 sıralarında Sırakapılar Mahallesi'nde meydana geldi. Denizi İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nün motosikletli Yunus timleri, sokakta yürüyen durumundan şüphelendikleri kara çarşaflı kişiyi durdurmak istedi. Ancak şüpheli kişi, polislere direnip elindeki şemsiyeyi savurarak kaçmaya başladı. Polis, peşine düştüğü şüpheliyi yakaladı.
Şüphelinin Denizli Barosu'na kayıtlı erkek avukat M.P., olduğu belirlendi. Sütyen taktığı, kara çarşaf giydiği ve yüzünü de siyah peçe ile kapadığı belirlenen M.P.'nin yanında taşıdığı kadın çantasında da kasatura, çekiç ve bağ kesme makası bulundu. Gözaltına alınan avukat M.P.'nin ifadesinde, "değişiklik olsun" diye kadın kılığına girdiğini söylediği öğrenildi. Görevli memura mukavemet suçundan ifadesi alınan M.P. daha sonra serbest bırakıldı.
KAYNAK: DHA
halktv.com.tr
Türkiye'nin ihracat şampiyonu iflasın eşiğinde65 izlenme
Kanseri yenen Ali Asaf'ın dileği yerine getirildi! Binlerce balon gökyüzüne bırakıldı568 izlenme
Saraçhane’de tutuklanan 7 gencin 7 yıl hapsi istendi!36 izlenme
Dilinin altında ne var? Yandaş yazarın iddiası: Her sabah kayyum haberiyle uyanabiliriz33 izlenme
Kirli medya zincirinde bir de genel yayın yönetmeni mi var?17 izlenme
Saray müteahhidinden üçüncüsü geliyor30 izlenme
Cemevleri ve Eyüp Sultan Türbesi’nin ardından bu kez Neşet Ertaş’ın heykeline saldırdılar!48 izlenme
Sigarada zam sağanağı! Bir grup daha fiyat listesini güncelledi26 izlenme