Bakan Koca, “Salgınla mücadele sürecimizde simge bir gün! Aşıda toplam 100 Milyon Doza ulaştık. Toplumun ortak başarısını, önümüzdeki haftaların başarı planını içeren bir gündemle huzurlarınızdayım. Merak ettiğiniz pek çok konu başlıklarımız arasında” dedi.
BAKAN KOCA KONUŞURKEN GELEN YORUMLAR DİKKAT ÇEKTİ
Bakan Koca’nın konuşması sırasında canlı yayında vatandaşlar tarafından yapılan yorumlar ise dikkat çekti. Yorumlarda, “Atama istiyoruz”, “Oy moy yok” şeklinde ifadeler yer aldı.
ERDOĞAN'A DA TEPKİ GELMİŞTİ
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi gençlerle bir araya gelmişti. Telekonferans yöntemiyle yapılan buluşmaya farklı illerden katılan öğrenciler Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sorular yönelttiği canlı yayının yorum kısmına izleyiciler tarafından çok sayıda "Oy yok size", "Sandıkta görüşürüz" mesajları gelince yayın yoruma kapatılmıştı.
İstanbul’a bir ihanet daha: Projeye ÇED onayı verildi
Milletvekillerine yeni hizmet! Anne ve babaya da ücretsiz sağlık!
Haziran ayı enflasyon rakamları belli oldu!
Kayyum Gürsel Tekin CHP’den istifa ettiğini söylemişti: İstifa etmediği ortaya çıktı
Bir AKP'liden daha FETÖ ile işbirliği itirafı! 'Müsamaha gösterdik'
Mamak'taki havan barınağı skandalına soruşturma: Köpeklerin açlıktan birbirini yediği iddia edildi!
‘Bir ülkede yoksulluğu yenmedikçe #deprem'lerin adı ölüm olur’
LPG’ye yüklü zam geliyor!
İmamoğlu düğmeye bastı… O firma kara listeye alınıyor!
Ekrem İmamoğlu’ndan yeni soruşturmaya sert tepki: "Utanç verici, azıcık cesur olun, delikanlı olun."