Tele 1 sunucusu Can Ataklı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a uyarılarda bulundu.
Erdoğan'a "Herkes sizi terk edecek" diyen Ataklı, şu ifadeleri kullandı:
Buradan sesleniyorum Erdoğan'a hepsi terk edecekler sizi. Sayın Cumhurbaşkanı buradan ısrarla söylüyorum. Sizi buraya ittiler.
Her şeyden sorumlusunuz artık. Hepsi bakın sıyrılıyor. Tek başınıza kalacaksınız. Böyle mi gitmek istiyorsunuz. Bu kadar eser bıraktım diyorsunuz, onlarla kalsın.
Yalnız bırakacaklar göreceksiniz. Hukukla kaldığınız gün yanınızda biz olacağız. Bu adamlarınız hepsi kaçacak. Hepsinin Amerika'da yerleri var. Bu böyledir, kuralı budur. Dönün yanlıştan.
Şu adamlar bu açıklamaları yapıyorlar. Hiç dikkatinizi çekmiyor mu.
Her yaptıkları kişisel. Güç gösterisinde bulunuyorlar.. Tüyecekler. Görürsünüz.
Avukatı da Erdoğan’ı terk etti!
Açılışına Ronaldo gelmişti, Demirören AVM borcuna karşılık devredildi
7 yaşındaki Azra'dan büyük başarı!
İcra patladı! 36 milyon vatandaş bankalara borçlu
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarihinde bir ilk: Mansur Yavaş bütün promosyonu işçilere verdi, teşekkür için belediye önünde toplandılar!
Ve Erdoğan'ı devirecek isim belli oldu! 10 puan fark atıyor!
Emekliler, boş cüzdanlarını fırlattı Erdoğan'a öfke kustu! "Hediye ettiğiniz yıl, utanç yılı, kabus yılı sefalet yılı oldu. Aş yerine dert kaynatıyoruz!"
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 4.542 yeni vaka tespit edilirken, 19 kişi hayatını kaybetti, 15.624 kişi sağlığına kavuştu!
AKP’li yurttaştan Erdoğan’a tepki 'Seçtiklerimizi görevden aldı, bu yüzden oyum Ekrem İmamoğlu'na !'