Gazeteci Sedef Kabaş, TELE 1'de katıldığı programda kullandığı sözler üzerine gece yarısı gözaltına alınıp ertesi gün çıkarıldığı Çağlayan Adliyesi'nde de "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla tutuklandı.
İktidar bloğuna yakın medyanın ve islamcı grupların Sedef Kabaş'ı hedef alan açıklama ve yorumları, Kabaş'ın adliyeye sevk edilişi sırasında da devam etti. Sözkonusu çevreler, Kabaş'ın adliyeye getirilişi sırasında kollarını arkada birleştirerek kendisine ters kelepçe takılmış gibi görünmeye çalıştığını iddia etti.
Odatv'nin haberine göre, Samsun Tekkeköy'de cami imamlığı görevinde bulunan Vedat Aydın ise, konuyla ilgili yaptığı skandal paylaşımla sosyal medyada gündem oldu.
İmam Vedat Aydın, Gazeteci Sedef Kabaş'a kelepçe takıldığı iddiasıyla ilgili yaptığı paylaşımda skandal ifadeler kullandı.
Vedat Aydın, daha sonra silmek zorunda kaldığı paylaşımında Sedef Kabaş hakkında, "Muhtemelen gece kullanmıştır kelepçeyi. Bu çapta bir kadının fantazilerinin sınırını kestirmek çok kolay değil, üzülme gündüz gece vardır kelepçe" diye yazdı.
İmam Aydın, gelen tepkiler üzerine önce paylaşımlarını sildi, ardından da sosyal medya hesabını kapattı.

Türkiye’de “yetenek açığı” artıyor: “Sektörün mühendisten çok teknisyene ihtiyacı var”34 izlenme
Zam yapılacak meslekler değişti: 30 bin TL seyyanen zam Meclis'e geri dönüyor!20 izlenme
Varlık Fonu denetim raporuna 'gizli' mührü!113 izlenme
Uzmanlar anlattı: İran'ın nükleer tesislerini yok etmek neden zor?22 izlenme
Taksitli harcamada tarihi düşüş22 izlenme
2. maaşa değil kıdeme darbe11 izlenme
Yediği cezadan 1 ay sonra dışarı çıktı, izni ayakkabı boyayarak geçirdi75 izlenme
Esenyurt'ta taciz paniği! Sokak ortasında küçük çocuğa istismar görüntülendi!29 izlenme