Mardin’in Yeşilli ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Hayrettin Demir’in belediye çalışanı G.Y.’yi makam odasında taciz ettiği görüntüler güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.
Halk TV’nin haberine göre 2023 yılında kaydedilen görüntülerde 57 yaşında ve yedi çocuk babası olan Hayrettin Demir, 25 yaşındaki G.Y.’ye sürekli sarıldığı görülüyor.
Kimliği belirsiz kişiler tarafından sosyal medyada dolaşıma sokulan görüntüler, kısa süre içerisinde ilçe halkı arasında dilden dile dolaşırken, Demir hakkındaki söylentiler belediye kaynakları kullanılarak bastırıldı. Söz konusu görüntülerin ortaya çıkmasının ardından, tacize maruz kalan G.Y.’nin belediyedeki görevine son verildi ve başka bir belediyede görevlendirildiği öğrenildi.
Söz konusu görüntüler hakkında konuşan Hayrettin Demir, görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu kabul ederken, hareketlerinin taciz olarak nitelendirilemeyeceğini belirtti. G.Y. ile arasında baba-kız ilişkisi olduğunu belirten Demir, görüntülerin ortaya çıkmasının ardından G.Y.’nin başka bir belediyede görevlendirilmesini ise “normal bir prosedür” olarak değerlendirdi.
Tele1
FETÖ'nün 'bölge imamı' yakalandı: Dehşete düşüren gerçek! ROKETSAN'a sızıp...
Sen misin AKP'li vekili eleştiren? Yanlış parkı eleştirdi, hapis cezası verildi
CHP'nin kayyum Gürsel Tekin'e tavrı net: AKP'nin postalını giyerek buraya gelemezsin!
Bakanlık lojmanların satışına cazibeyi artırmak için bakın ne yaptı!
Son seçim anketinin sonuçları dikkati çekti! İşte yeni barajı geçen partiler
Faruk Bildirici'den RTÜK üyeliğinin düşürülmesi hakkında yürütmeyi durdurma başvurusu
Çanakkale Köprüsü, gayrimenkul fiyatlarını uçurdu!
Özgür Özel'den Numan Kurtulmuş'a yanıt: "İlk 4 maddeye el uzatanın elini kıracağız"
İstanbul Havalimanı'nda oy sayımı başladı
'Şahsım' ilçesi... 'Başkan akrabalarını yerleştiriyor' iddiası!
"Şehir hastanesi yapılacak" denilerek yıkıldı, 15 milyon TL çöpe gitti!
3742 sayfalık İBB iddianamesinde İmamoğlu'nun oğlu ve babası da yer aldı!
Uzman isim emeklileri bekleyen büyük tehlikeyi duyurdu: Olacakları tek tek sıraladı
Şehit edilen taksicinin babası: "Bir kolumu kırdılar"